Genieten in Saksen

4-, 6- of 8-daags All Inclusive Hotel Brander Hof

Zoek & boekcode: 18152
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Geniet van een all-inclusive vakantie in het Duitse Saksen! Hotel Brander Hof heeft een gunstige ligging. In de omgeving kun je mooie fiets- en wandeltochten maken. Of verken je liever de steden Freiberg of Dresden? Brand-Erbisdorf is ook een bezoekje waard; hier kun je restanten van de mijnbouw bekijken.

Het verblijf
Je verblijft op basis van all inclusive in Hotel Brander Hof, gelegen in het centrum van Brand-Erbisdorf, en vlakbij de steden Freiberg (5 km) en Dresden (40 km). Het spacentrum Firsche Brise met diverse sauna's ligt op loopafstand. Het hotel met 37 kamers is landelijk ingericht. Geniet in de avond van een biertje in de biertuin.

Inbegrepen 2018-2019

  • 3-, 5- of 7x overnachting inclusief ontbijt
  • dagelijks van 12.00 - 13.00 soep, salade of lunchpakket (zelf samenstellen van het ontbijt)
  • dagelijks 3-gangenmenu of dinerbuffet
  • dagelijks van 11.00 - 21.00 uur drankjes zoals mineraalwater, softdrinks, appelsap, kofie, thee, bier, rode- of witte huiswijn
  • live-tips onderweg (via Whatsapp) 

De verzorging begint op de aankomstdag met het diner en eindigt op de dag van vertrek met het ontbijt.

 

 

 Pharos voordeel

Kinderkorting (bij min. 2 volbetalenden op de kamer)

  • kids 0 t/m 5 jaar: gratis
  • kids 6 t/m 11 jaar: 50% korting

De leeftijd op de dag van aankomst is bepalend voor de korting

Verblijfsperiode 2018-2019
Je kunt van dit arrangement genieten van 1 april 2018 tot en met 31 oktober 2018 en van 1 april 2019 tot en met 31 oktober 2019. Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk, met een minimum verblijf van 3 nachten.
 

Disclaimer:
Het is mogelijk dat de genoemde openingsdagen en/of -tijden gewijzigd zijn. Om er zeker van te zijn dat je over de juiste informatie beschikt raden wij je aan om voor je bezoek de openingsdagen/-tijden na te vragen bij de receptie of zelf online te controleren.

Vanaf € 0,-

Kies je vertrekdatum

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25 en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.

Pharos Voordeel beschikbaar