All inclusive Zuid-Duitsland

All inclusive door Zuid-Duitsland reizen, biedt je de perfecte kans om de eeuwenoude cultuur en wonderlijke natuur van deze regio te ontdekken.

All inclusive in Zuid-Duitsland: van vakwerkhuisjes tot groene heuvels

All inclusive door Zuid-Duitsland reizen, biedt je de perfecte kans om de eeuwenoude cultuur en wonderlijke natuur van deze regio te ontdekken. Struin door de romantische steegjes van Regensburg of Weißenburg. Deze historische dorpjes liggen midden in prachtige natuurgebieden, waar je lange wandelingen maakt of jezelf uitdaagt met een flinke klimtocht.

Onze all inclusive vakanties in Zuid-Duitsland

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Beleef de romantische steden van Zuid-Duitsland

Wanneer je all inclusive in Zuid-Duitsland verblijft, voert de Romantische Straße je langs talloze schilderachtige steden. Bewonder de indrukwekkende stadspoort van Weißenburg of laat je charmeren door de vakwerkhuisjes in Rothenburg ob der Tauber. Een wandeling langs de oever van de Donau mag niet ontbreken wanneer je Regensburg bezoekt: een stad met een beroemde gotische domkerk.

Wanneer je all inclusive in Zuid-Duitsland verblijft, mag je de rijke groene bossen en kabbelende riviertjes niet overslaan.

Genieten in de natuur

Wanneer je all inclusive in Zuid-Duitsland verblijft, mag je de rijke groene bossen en kabbelende riviertjes niet overslaan. Wandel bijvoorbeeld door de glooiende heuvels van het Altmühltal. Hier duik je meteen in de geschiedenis, want deze bijzondere regio herbergt fossielen die meer dan 150 miljoen jaar oud zijn. Geniet je van een sportieve uitdaging? Trotseer dan de hoge bergtoppen van het Beierse Woud.