All inclusive Zuid-Frankrijk

Ervaar het ultieme vakantiegeluk tijdens een ontspannen all inclusive Zuid-Frankrijk vakantie.

All inclusive Zuid-Frankrijk

Een zonnig klimaat, afwisselende landschappen en de veelzijdige Franse keuken

La douce France, het goede leven! Vele toeristen trekken jaarlijks naar de Zuid-Franse regio. Zuid-Frankrijk heeft dan ook veel te bieden. Bruisende badplaatsen aan de Middellandse Zee, de zonnige kust aan de Atlantische Oceaan, de ruige bergen in de Midi-Pyreneeën en het authentieke platteland van de Provence. Wat je op je all inclusive Zuid-Frankrijk vakantie ook zoekt, Zuid-Frankrijk heeft het!

Onze all inclusive vakanties in Zuid-Frankrijk

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Het ultieme vakantiegeluk aan de zonnige Côte d'Azur

Ervaar het ultieme vakantiegeluk tijdens een ontspannen all inclusive Zuid-Frankrijk vakantie. De Côte d'Azur met zijn schitterende, zonnige kustlijn biedt alle ingrediënten voor een ontspannen vakantie. Bezoek de mondaine steden als St. Tropez en Nice, of de gemoedelijke omliggende dorpen als Grimaud met een authentieke sfeer. Trek vervolgens verder langs de schitterende kustlijn met rotsen, pijnbomen en zandstranden. De uitstekende plek voor een heerlijke siësta!

De bergpaden van de Pyreneeën dienen uitstekend voor wandel- en fietstochten tijdens de all inclusive in Zuid-Frankrijk.

Frisse berglucht in de Pyreneeën

Wil je genieten van schone lucht, spectaculaire landschappen, de warme zon en een heerlijke keuken? Dan ben je in de Pyreneeën op het juiste adres. De bergpaden dienen uitstekend voor wandel- en fietstochten tijdens de all inclusive in Zuid-Frankrijk. 's Winters wordt de bergachtige omgeving geroemd om zijn skipistes, maar in de zomer raak je betoverd door het landschap vol weelderig groen. Buitenactiviteiten als raften, mountainbiken en hiken staan hier dan ook centraal. Bovendien bezoek je hier talloze pittoreske dorpjes met eeuwenoude kerken, sfeervolle markten en gezellige restaurants.