Dit zijn onze best beoordeelde vakanties! ★★★★★

header-best-beoordeelde-vakanties.jpg

Onze beste vakanties en reizen

Lekker op vakantie naar de zon? Of liever iets avontuurlijks? Een goede vakantie kiezen is echt zo makkelijk nog niet. Maar wij maken je het graag een stuk makkelijker: door onze klanten te laten spreken. Hieronder lees je onze best beoordeelde vakanties met reviews van onze klanten. Om je keuze nog makkelijker te maken. Veel plezier met kiezen!

Jura Aventura!

jura-aventura_.jpg

★★★★★ - 'Een absolute aanrader!'

We hadden er vooraf al ontzettend veel zin in, alle activiteiten die in het pakket zaten waren al de moeite waard. Aangename verrassing waren de aanvullende activiteiten, waaraan we ook konden deelnemen. De begeleiding was top: professioneel en geduldig met onwennige kinderen (en volwassenen!). Volgend jaar zeker weer, we hebben nu al gekeken naar de andere bestemmingen.

Op de fiets door 3 landen!

op-de-fiets-door-3-landen_.jpg

★★★★☆- 'Geweldig. Zeer de moeite waard'

In de reisbeschrijving aangegeven bezienswaardigheden waren het allemaal zeer de moeite waard om te bezichtigen.

Tijd voor een Playmobil Pauze!

tijd-voor-een-playmobil-pauze.jpg

★★★★★ - 'Super hotel voor gezinnen'

Het NH Hotel in Fürth is een fijn proper hotel. De slaapkamer was perfect. Het ontbijt was uitgebreid en heel lekker. Tegenover het hotel ligt een stadspark met speeltuin voor de kinderen. De plaats Fürth straalt gezelligheid uit en genoeg mogelijkheden om een lekker hapje te eten. De afstand van het hotel naar het Playmobil Fun park stelt niet veel voor.

Klavertje vier op de Veluwe

klavertje-vier-op-de-veluwe.jpg

★★★★★- 'Prachtige omgeving'

We hebben genoten van de goed aangegeven fietsroutes. De hotels waren prima en het personeel hartelijk en gastvrij Wat we misten op de routes: Het aangeven van lokaties waar we konden lunchen. Jammer ook dat de laatste route het zwaarste is.

All Inclusive Hotel Wolkensteinbär

hotel-wolkensteinbär.jpg

★★★★★ - 'Heerlijke all incl. accommodatie'

Het hotel is bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen. Ze kunnen in het pretpark voor de deur heerlijk spelen en aan alle activiteiten heerlijk deelnemen. Elke avond wordt er een Disneyfilm gedraaid in de speciaal ingerichte bioscoop. Ook in de omgeving genoeg te beleven zoals de prachtige Krimml Waterval, verschillende kabelbanen, meren waar je in kan zwemmen.

Meer van onze best beoordeelde vakanties

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven