Cooling down in Europa

header2.jpg

Hou je hoofd koel met onze coole vakanties

Het is tropisch warm. Heet. Extreem zonnig. In bijna alle landen van Europa. Maar geen paniek, daar is het veel te warm voor. Wij komen je verkoeling brengen, met de airco op standje Zuidpool. Wij presenteren je: de 'cooling down' van Pharos Reizen. Vakanties die cool én koel zijn. Met kans op een klein sluimerwolkje en een verkoelend drupje regen. Laat je verrassen door onze coole reizen!

Veel ijs op reis

Voor elke geboekte vakantie, maak je tijdelijk kans op één van de 10 verkoelende Ben&Jerry's pakketten! Dat is niet alleen koel, maar vooral ook heel cool 😎 Lees de actievoorwaarden onderaan deze pagina.

rafting03.jpg

'Gewoon', omdat ze cool zijn

Noem ze koel. Of cool. Ja, heel erg cool! Verkoelend, verfrissend en verrassend. Dit zijn ze: onze avontuurlijke vakanties die echt cool zijn.
bergen.jpg

Cooling down in de bergen

"♪ Ain't no mountain cool enough.. ♪" Toegegeven: zo gaat het liedje niet. Maar die verkoeling vind je hier wél. Cool aan de pool. Of beter gezegd: bergmeer.
snow.jpg

Cooling down in de sneeuw

Zeg je ijs, dan ga je op reis. In de sneeuw! Want niets zo verkoelend als bevroren water. Op de ski's of juist achter de husky's: dat is pas cool!

Over deze actie

Bij elke geboekte vakantie maak je nu tijdelijk kans op één van de 10 verkoelende Ben&Jerry's ijspakketten! Of kom nu alvast in de stemming met onze verkoelende playlist, die je hieronder kunt beluisteren.

Actievoorwaarden

  • de actie sluit op de dag wanneer de gemeten temperatuur door het KNMI in de Bilt om 12.00 uur in de middag onder de 20 graden zakt
  • met de winnaars wordt contact opgenomen via e-mail of telefoon
  • de actie is niet inwisselbaar tegen contanten
  • niet geldig voor reeds gemaakte boekingen
  • over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Een greep uit onze koele vakanties

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven