Aanraders Italië

Op vakantie naar Italie? Gardameer, stedentrip of cultuur. Bekijk de reizen

Onze toppers in Italië

Buongiorno! Een vakantie in Italië betekent genieten van prachtige natuur, historische steden en een overheerlijke keuken. Vaar met een gondeltocht door de kanalen van Venetië, eet de heerlijkste pizza op het marktplein in Rome of wandel op grote hoogte in de Dolomieten. Laat je inspireren en vier ‘La Dolce Vita’ in ‘La Bella Italia’!

Eerst de groene bergweides en rozerode rotsen in Italië, dan de intens blauwe zee van Kroatië. Actief en ontspannen in één vakantie!

Kom je genieten van prachtige natuur? De Dolomieten bieden heerlijke fietsmogelijkheden met uitzicht op de bergen.

Lago di Valdora, het Levicomeer en het Comomeer. Maar je zit ook tussen nog veel meer! Idromeer, Ledromeer, Gardameer?

Ontdek Rome! Ga op de foto met gladiatoren voor het Colosseum en reis door de geschiedenis tijdens de Time elevator Rome.

Waarom kiezen als heel Italië in één reis past? Van de wijngaarden in Toscane tot de sneeuwwitte puntdakhuisjes in Puglia.

Viva Italia! Florence, Genua én de prachtige bergwereld in één rondreisvakantie. Italiaans genieten met natuur, cultuur en cuisine.

Ontdek het prachtige oostelijke deel van het eiland Sicilië! Vanuit indrukwekkende plaatsen, inclusief bootexcursie Eolische eilanden.

Mamma mia, la cucina Italiana! Proef het echte Italië van drie verschillende regio's: Piemonte, Toscane en Veneto. Buon appetito!

Toscane ontdekken vanuit drie karakteristieke hotels op het platteland! Inclusief 3 diners, wijnproeverij en olijfolie-proeverij.