Vakantie Lapland inclusief excursies

Ben je toe aan een nieuw avontuur? Maak een onvergetelijke reis en kies voor een vakantie naar Lapland inclusief excursies.

Vakantie Lapland inclusief excursies

Een compleet verzorgde vakantie!

Ben je toe aan een nieuw avontuur? Maak een onvergetelijke reis en kies voor een vakantie naar Lapland inclusief excursies. Lapland is een regio in het noorden van Finland, Noorwegen, Zweden en Rusland, die bekendstaat als de ultieme bestemming voor actieve vakantiegangers. Ga op pad in de natuur en maak uitdagende tochten door dit prachtige gebied. Als je de uitstapjes en excursies bij verblijf bijboekt, weet je zeker dat je niets mist. Alle spectaculaire activiteiten die je in dit land kunt doen, zijn al voor je geregeld!

Onze Laplandvakanties inclusief excursies

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Tijdens je vakantie in Lapland zijn er een paar dingen die je niet mag overslaan.

Onvergetelijke ervaringen

Tijdens je vakantie in Lapland zijn er een paar dingen die je niet mag overslaan. Een vakantie naar dit gebied draait om onvergetelijke ervaringen. Een van deze excursies is een huskysafari: hierbij wordt je op een slede door het betoverende landschap vervoerd door een span husky’s. Onderweg kom je langs besneeuwde bossen, bevroren meren en open vlaktes. Ook leuk is een sneeuwscootertocht: dit is de moderne manier van vervoeren, die de meeste bewoners van Lapland ’s winters gebruiken. Een trip naar Lapland is niet compleet zonder het noorderlicht. Soms duurt het even, maar uiteindelijk zal je geduld beloont worden en aanschouw je dit fantastische fenomeen. Een vakantie naar het mysterieuze Lapland is een onvergetelijke ervaring, wat je ook gaat doen!

Ga zelf op pad

Tijdens je vakantie in Lapland inclusief excursies is er alsnog genoeg tijd om zelf op pad te gaan. Ontdek het prachtige gebied met de auto en laat je verrassen door de idyllische landschappen. Ga langs bij een lokale bakker of supermarkt en knoop een gesprek aan met de bewoners van kleine dorpjes. Zij geven je de beste tips over de mooiste plekken in de regio en weten precies waar je heen moet voor het mooiste uitzicht.