Wintersportvakanties in Oostenrijk

autovakantie-landen-oostenrijk-skien.jpg

Wintersport in Oostenrijk

Oostenrijk is voor skiërs en snowboarders een ideale wintersportbestemming. Het grote aantal kilometers skipistes in combinatie met moderne skiliften en de gemütlichkeit maken Oostenrijk in de winter zeer geliefd. De skigebieden zijn veelal hoog gelegen en ook gletsjers worden gebruikt om te skiën. Sneeuwkanonnen zijn in veel skigebieden aanwezig en hierdoor is de sneeuwzekerheid groot. Uiteraard met respect voor de natuur. Het verblijf in een hotel, pension, appartement of bungalow zort voor een onvergetelijke skivakantie in Oostenrijk.

Oostenrijk, hét wintersportland voor elke skiër
Of je nu kiest voor het populaire Tirol, met veel bekende skiplaatsen zoals Kirchberg, Fügen, Achenkirch, Scheffau, St. Johann of het Salzburgerland, met de grote skigebieden zoals Skiwelt Amadé en Saalbach-Hinterglemm. Oostenrijk biedt voor elke skiliefhebber wat wils. De skigebieden in Karinthië zijn sterk in opkomst. De regio Karinthië heeft moderne skigebieden met een snelle doorlooptijd bij de skiliften en veel pistes welke zeer geschikt zijn voor families.

wintersport-allerkleinsten.jpg

Voor de allerkleinsten

Je kunt met een gerust hart de piste op, omdat je weet dat er voor jouw kleintje(s) prima wordt gezorgd in de (ANWB-)crèche.
wintersport-de-eerste-keer-skien.jpg

Voor de eerste keer

Wij hebben de mooiste skigebieden geselecteerd, met de beste mogelijkheden voor kinderen die voor het eerst kennismaken met de ski's.
wintersport-vaker-geskied.jpg

Al vaker geskied

Wij hebben de beste bestemmingen geselecteerd. Sneeuwzekere wintersportgebieden met volop keuze aan pistes, geschikt voor jong en oud.

Aan de hand van deze keuze kun je bepalen welke bestemming en welk hotel, appartement of pension het beste bij je past. Uniek is de ski-garantie in Oostenrijk voor skiërs, waarbij je gratis kunt annuleren tot 5 dagen voor vertrek wanneer er geen sneeuw op de piste ligt.