Het voorseizoen van Pharos Reizen

italie-header-(9).jpg

Vier vakantie in het voorseizoen!

Op zoek naar een vakantie in het voorseizoen? Voor veel Europese landen geldt het voorseizoen als het beste reisseizoen. Je bent niet alleen goedkoper uit in de maanden april tot en met juni, er zijn nog meer voordelen!

Onze tips in het voorseizoen

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

kroatië-klein.jpg

Temperatuur in het voorseizoen

In het voorseizoen op vakantie heeft vele voordelen. Zeker voor landen in Zuid-Europa is het voorseizoen een ideale oplossing, in de zomer kunnen de temperaturen namelijk flink oplopen! Of je nu op rondreis bent of een hotelarrangement hebt geboekt: met 30°C trek je er minder snel op uit. In de maanden april tot en met juni kun je dus lekker genieten van ideale temperaturen varierend van 15°C tot 25°C. Heerlijk!

Beste reistijd Zuid-Europa

De beste reismaanden in het voorseizoen voor Zuid-Europese landen als Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië zijn mei en juni. Voor het Middellandse Zeegebied geldt dat het voorjaar de beste reistijd is. In de zomer kan het niet alleen erg warm zijn, het is er ook bijzonder druk.

piemonte-klein.jpg

Voorseizoen: veel tijd voor locals & kleurenpracht

In het voorseizoen -wat geldt zo ongeveer vanaf de maanden april tot en met juni- zijn er minder vakantiegangers in Europa. Veel mensen denken dat Europa minder leuk is in het voorseizoen, omdat het minder druk is. In tegendeel juist! Mede omdat de locals meer tijd voor jou als vakantieganger hebben, is er een prettige sfeer. Zeker in de Zuid-Europese landen voorzien de locals je graag van een paar extra tips! Wist je bijvoorbeeld dat in het voorseizoen de kleurenpracht van alle bloemen al goed zichtbaar is? En het ruikt ook zo lekker!