Direct op vakantie!

Pak die koffers maar in!

Het boeken van een vakantie is iets waar je de tijd voor neemt! Kies je dit jaar bijvoorbeeld voor een rondreis door Noorwegen en haar adembenemende natuurgebieden of ga je liever voor het prachtige Corsica en ontdek je de intense blauwe kleuren van de zee bij Calvi? Europa heeft zoveel moois te bieden. Genoeg keuze dus!

Doordat er zoveel keuze is, begrijpen we dat het moeilijk kan zijn om een vakantie te kiezen. Om het uitzoeken van je vakantie daarom een stukje makkelijker te laten verlopen, hebben we alle reizen met een directe beschikbaarheid voor je op een rijtje gezet. Hartstikke handig, want je ziet hierdoor welke vakanties je direct kan boeken zonder eerst een aanvraag te hoeven doen. Dit betekent dat je niet op akkoord hoeft te wachten en meteen je koffer kunt gaan inpakken. Fijn gevoel toch? Daarnaast kan je ook zien welke vakanties nog op korte termijn beschikbaar zijn. Zo kan je al over drie weken door het prachtige Portugal rijden en genieten van de lekkerste Portugese wijnen!

Bekijk hieronder alle direct beschikbare vakanties!

header-kroatiƫ-(2).jpg

Alle direct beschikbare reizen

Wordt het sneeuwpret, kastelen bezoeken, een rondreis of een bezoekje aan een pretpark? Bekijk al onze reizen met directe beschikbaarheid!
rondreis-noorwegen-v2.jpg

Alle direct beschikbare rondreizen

Er zijn zoveel prachtige rondreizen! Wordt het Noorwegen? Of misschien Frankrijk? Ontdek al onze rondreizen met directe beschikbaarheid!
zweden-in-een-notendop-kanoen.jpg

Beschikbare rondreizen met kids

Met de kids eropuit? Ga voor een avontuurlijke rondreis of rij langs de mooiste kastelen. Bekijk al onze direct beschikbare rondreizen met kids!

Onze tips!

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven