Avontuurlijke gezinsvakantie Spanje

spanje-gezinsvakantie.jpg

Gezinsvakantie Spanje

Wat is er nu leuker dan samen met het gezin grenzen te verleggen en tegelijkertijd het prachtige Spanje te ontdekken? Het is mogelijk tijdens een avontuurlijke gezinsvakantie in Spanje. Ontdek bijvoorbeeld de Costa Brava en Catalonië tijdens de speciale fietsreis voor gezinnen. Naast het fietsen is er ruim de gelegenheid om ook lekker te ontspannen op het strand of in een van de heerlijke tapasbars. En wij zorgen er tijdens de gezinsvakanties in Spanje voor dat alles geregeld is, van de overnachtingen tot de benodigde assistentie tijdens activiteiten. Maar er zijn ook veel extra’s inbegrepen bij de avontuurlijke gezinsvakantie in Spanje zoals fietsroutes, bagagetransport en vele activiteiten.

Onze avontuurlijke vakanties in Spanje

Prijsdetails

Deze prijs is:

 • inclusief € 25,- dossier-/reserveringskosten en € 2,50 calamiteitenfonds per boeking, € 5,- per persoon SGR-bijdrage (per 1 januari 2021)
   

Verplichte toeslagen ter plaatse te betalen:

 • toeristenbelasting: € 0,50 per persoon per nacht bij verblijf in een appartement en € 1,- per persoon per nacht bij verblijf in het hotel (vanaf 16 jaar)

Extra's bij reservering op te geven en ter plaatse te betalen:

 • huisdier: € 9,50 per dier per nacht bij verblijf in het hotel (niet toegestaan in de Superior kamer), € 18,50 per dier per nacht bij verblijf in een appartement
 • kinderbed: € 4,90 per bed per nacht
Sluit details
canyoning, activiteitenprogramma, Prullans, Spaanse Pyreneeën
Natuur & Avontuur in de Spaanse Pyreneeën
8-daagse actieve familievakantie Spanje
 • Avontuurlijke gezinsvakantie
 • Spanje
 • Spaanse Pyreneeën
 • veelzijdig activiteitenprogramma met o.a. canyoning, via ferrata en speleologie
 • verblijf in familiekamer of appartement o.b.v logies en ontbijt
 • inclusief een spannende natuurnacht in een yurt of tipi-tent
Per persoon vanaf € 574,75 bij vertrek op 27-06-2021

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Een actieve gezinsvakantie in Spanje

Wat dacht je van een actieve vakantie in de Spaanse Pyreneeën? Een prachtig gebied dat bij uitstek geschikt is voor actieve en avontuurlijke gezinsvakantie. Van canyoning tot ferrata, en dat allemaal onder begeleiding van een gids. De gezinsvakantie in Spanje zijn leuk voor kinderen van alle leeftijden en overal is rekening mee gehouden. Actieve vakanties voor iedereen die houdt van de natuur en van avontuur. Lekker de hele dag buiten zijn met het hele gezin. Bij Pharos Reizen vind je reizen die nét even anders zijn.