Huskyreizen

Huskyreizen zijn de fysieke inspanning dubbel en dwars waard

Huskyreizen door sprookjesachtig winterwonderland

Ben jij een van de mensen die elk jaar weer de dagen aftellen tot het kerst is? De feestdagen vormen de periode bij uitstek om heerlijk met vrienden en familie van de sneeuwpret te genieten. Tenminste, als er in Nederland sneeuw valt… Want dat weet je natuurlijk nooit zeker! Wil je de kerst dit jaar in een echt winterwonderland doorbrengen? Bekijk dan eens de huskyreizen van Pharos Reizen, om de winter van je dromen mee te maken.

Onze tips voor huskyreizen

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Waarom huskyreizen zo bijzonder zijn

Wil je er tijdens de kerst op uit, maar zoek je een speciale reis dan de zoveelste wintersportvakantie? Dan is een sledehondentocht absoluut je overweging waard! Wel moeten we eerlijk zijn: een huskyreis is zeker niet voor iedereen weggelegd. Je hebt zeker een goede basisconditie nodig, en natuurlijk een liefde voor avontuur en activiteiten die je buiten de gebaande paden brengen.

Maar huskyreizen zijn de fysieke inspanning dubbel en dwars waard. Alleen al het enthousiasme van de husky’s werkt aanstekelijk: de honden genieten van de lange trektochten en nemen jou graag mee naar geheime plaatsen die zij en de gids als hun broekzak kennen. Je wordt meegevoerd naar schitterende sneeuwlandschappen die zo ver van de bewoonde wereld liggen, dat het net lijkt alsof er nog nooit eerder een mens voet op aarde heeft gezet.

Huskyreizen geven je een heel nieuw perspectief op de wereld om je heen.

Een husky safari biedt een gloednieuw perspectief

Huskyreizen geven je een heel nieuw perspectief op de wereld om je heen. Wanneer je in volle vaart over de sneeuw glijdt, met de wind die langs je suist, ervaar je de wijdse vrijheid van deze uitgestrekte gebieden pas echt! Vanaf je positie op de slee kun je de natuur van heel dichtbij in je opnemen: je scheert rakelings langs besneeuwde boomtakken en ziet om je heen konijnen en vosjes wegduiken in het struikgewas. Voor de slee rennen de husky’s intussen onvermoeibaar door.

Speciaal voor sportievelingen die van de ruige wildernis houden

Sledehondentochten bieden een bijzondere en sportieve ervaring, die je samen met een groep trouwe viervoeters meemaakt. Je verkent onherbergzame gebieden waar je op een andere reis nooit zou komen: zo glijd je soms plotseling over de uitgestrekte ijsvlakte van een bevroren meer, of daal je langs een bochtige smalle klif een heuvel af. Je reis begint en eindigt met de beste reisgidsen die je je kunt voorstellen. Vertrouwend op het instinct van de husky’s maak je de winterse droomreis van je leven mee.