Sneeuwzeker kerst

In Nederland valt de kans op een witte kerst tegen, maar geen zorgen: elders in Europa is sneeuwzeker kerst vieren wel degelijk mogelijk!

Waar vind ik sneeuwzekerheid voor een witte kerst?

In Nederland valt de kans op een witte kerst tegen, maar geen zorgen: elders in Europa is sneeuwzeker kerst vieren wel degelijk mogelijk! Trek bijvoorbeeld de bergen in, waar je in de winter altijd op een dik sneeuwtapijt mag rekenen. Of reis naar het noorden, waar de kou van de poolnacht garantie biedt voor een romantisch wit winterlandschap. Je treft op deze bestemmingen een heerlijke kerstsfeer aan: bergdorpjes met geelverlichte ramen, opgetuigde kerstbomen en natuurlijk een dikke laag sneeuw. Alsof je in een kerstfilm beland bent!

Onze tips

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Geniet in je Duitse of Oostenrijkse hotel van een traditioneel diner en sluit de dagen af met een geurige mok glühwein bij de après-ski.

Sneeuwzekere bestemmingen met kerst

Met Pharos Reizen heb je keuze uit verschillende sneeuwzekere kerstbestemmingen. Boek een wintersportvakantie tijdens de kerstdagen en vier Oud en Nieuw in een sprookjesachtig winterlandschap. Geniet in je Duitse of Oostenrijkse hotel van een traditioneel diner en sluit de dagen af met een geurige mok glühwein bij de après-ski. Niet zo dol op skiën of snowboarden? Kies voor een actieve wintervakantie in Noorwegen, Zweden of Finland en stap in de huskyslee, of maak een spectaculaire wandeling op sneeuwschoenen. Als je geluk hebt, kun je in het verre noorden zelfs het noorderlicht aanschouwen, een magisch tafereel van kleurrijk licht tegen de inktzwarte sterrenhemel… Zo wordt deze sneeuwvakantie een kerst om nooit te vergeten!