Beste reistijd Puglia

 De beste reistijd om naar Puglia te vertrekken hangt dus volledig af van jouw wensen, maar deze streek is eigenlijk het hele jaar het bezoeken waard!

Optimaal genieten in het prachtige Puglia

De beste reistijd voor Puglia is mei tot en met september. Houd je van warmte en vind je drukte niet erg? Dan is juli of augustus de beste reistijd om naar Puglia te vertrekken. Is de warme Italiaanse zomer niet helemaal aan jou besteed? Dan is de beste reistijd voor Puglia de periode mei tot en met september. De temperatuur is dan wat lager en het gebied rustiger dan in de zomer: ideaal voor een roadtrip en uitgebreide hike. De beste reistijd om naar Puglia te vertrekken hangt dus volledig af van jouw wensen, maar deze streek is eigenlijk het hele jaar het bezoeken waard!

Onze vakantietips in Puglia

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Puglia is onder de Italianen al jaren een populaire vakantiebestemming.

Puglia, een prachtige streek

Puglia is onder de Italianen al jaren een populaire vakantiebestemming. De afgelopen jaren trok deze prachtige streek ook de aandacht van buitenlandse toeristen. Wil je optimaal genieten van een vakantie in dit fantastische gebied? Ga dan op ontdekkingstocht in deze prachtige streek: Ontdek verlaten stranden en kleinschalige wijnboeren of bezoek een van de historische steden. Op vakantie in Puglia betekent spontane picknicks, heerlijk eten en een van de mooiste kuststreken die je ooit hebt gezien!