Camping Sandaya Les Vagues

Helaas is deze camping niet meer te boeken bij Pharos Reizen.

Onze tip voor een leuke alternatieve vakantie:

Camping Le Méditerranée Plage>>

 

Zoek & boekcode: 11035
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar
 

Vlak bij zee in Zuid Frankrijk aan de Middellandse zee ligt in Valras Plage Camping Les Vagues. Een camping die onder nieuw management en met de nodige veranderingen weer een prachtige camping is geworden.

Pharos voordeel

  • 5 + 2 gratis bij een verblijf tussen 3 april en 4 juli 2015 en tussen 29 augustus en 12 september 2015
  • 9 + 5 gratis bij een verblijf tussen 3 april en 4 juli 2015 en tussen 29 augustus en 12 september 2015
  • 15 + 6 gratis bij een verblijf tussen 3 april en 4 juli 2015 en tussen 29 augustus en 12 september 2015
  • 10% vroegboekkorting wanneer u boekt voor 31 januari 2015 in de periode van 3 april tot en met 3 juli 2015 en van 29 augustus tot en met 12 september 2015.

Deze kortingen kunnen niet gecombineerd worden.

Verblijfsperiode 2015
U kunt van deze vakantie genieten van 3 april tot en met 12 september 2015. Aankomst en vertrek zijn dagelijks mogelijk. Minimum verblijf 3 nachten.

Uitzonderingen op de verblijfsperiodes
In de periode van 4 juli tot en met 28 augustus 2015 kunt u uitsluitend aankomen en vertrekken op zaterdag. In deze periode geldt een minimumverblijf van 7 nachten. 

Klik hier voor de bijkomende kosten ter plaatse.

Verder reizen
Wilt u deze reis combineren met een andere prachtige (rond)reis, dan kunnen wij u een aantal suggesties doen. Kijk op uitgebreid zoeken voor een overzicht. U kunt deze combinatiemogelijkheden maken door bij het boeken gebruik te maken van het winkelmandje. Heeft u uw hoofdvakantie geboekt? Winkel dan rustig verder!

Uw kinderen worden VIKS (Very Important Kids)!
Bij Pharos Reizen promoveren alle kinderen van 4 t/m 11 jaar tot VIKS (Very Important Kids). Dat betekent dat we extra goed kijken naar de kindvriendelijkheid van onze accommodaties en dat er op sommige accommodaties extra veel voordeel is voor de kids. Op sommige vakanties krijgen de VIKS bovendien een leuk cadeautje. Dat is het geval bij de Boerderijvakanties, de Rondreizen met kids en de vakanties uit de categorie ‘Avontuurlijke gezinnen’. 

Maar er is nog meer! Alle VIKS en VIKjes mogen gratis rondneuzen in de VIKS Bibliotheek. Daar vinden ze spelletjes, kleurplaten en grappige weetjes. Bovendien bepalen de VIKS ieder jaar welke accommodatie de VIKS-Award wint: dit is de prijs voor de kindvriendelijkste accommodatie van het jaar. Meer weten? Kijk bij Victor Vuurtoren.

Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen klant en de accommodatieverschaffer.