Camping Fram Nature

Helaas is deze vakantie niet meer te boeken bij Pharos Reizen.

Onze tip voor een leuke alternatieve vakantie:

Vakantiepark Les Marinas de Talaris >>

Zoek & boekcode: 15876
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Vijf sterren op Camping Fram Nature!

Camping Fram Nature in Soustons is een mooie, ruim opgezette camping op fietsafstand van zee. Camping Fram Nature ligt in de bossen van Les Landes en kent uitstekende faciliteiten zoals een zwemparadijs met golfslagbad, een binnenzwembad, een wellnesscentrum, animatie voor alle leeftijden en een gezellige bar en restaurant met terras.

Verblijfsperiode 2015
U kunt van deze vakantie genieten van 12 april tot en met 26 september 2015. Aankomst en vertrek zijn dagelijks mogelijk met een minimum verblijf van 2 nachten.

In de periode van 5 juli tot en met 29 augustus kunt u in de type Tent Lodge en Driestacaravan 4 uitsluitend op woensdag aankomen en geldt een minimum verblijf van 7 nachten of een veelvoud daarvan.

In de periode van 5 juli tot en met 29 augustus kunt u in de types Driekamerstacaravan 4/6 en Vierpersoonsstacaravan 6 uitsluitend op zondag aankomen en geldt een minimumverblijf van 7 nachten of een veelvoud daarvan.

"Les Landes, dat is heel veel oceaan! En bijna net zo veel bos. De rustgevende geur van pijnbomen vermengt zich er met het zilt van de zee. Vanuit uw houten stacaravan fietst u over mooie bospaden zo naar het strand. Of naar een van die leuke vennetjes of meren, waar je lekker in kunt vissen of zwemmen. Uw kinderen kunnen op de camping in alle rust rondrennen en -fietsen: er mogen namelijk geen auto’s rijden. En de boodschappen dan? Die kunt u met speciale kruiwagentjes vervoeren."

Joost Fransen
Inkoper Pharos Reizen

Klik hier voor de bijkomende kosten ter plaatse.

Grote gezinnen-selectie
Deze vakantie is ook geschikt voor grote(re) gezinnen. Er is genoeg slaapruimte en niemand hoeft op de bank te slapen. Er zijn minimaal 2 slaapkamers, met bedden voor zeker 5 personen of minimaal 3 slaapkamers met bedden voor 6 personen.

Bijzondere verblijftypes-selectie
Op deze camping zijn vakantieverblijven die net iets bijzonderder zijn: de tent Lodge, inclusief sanitair en met volledig ingerichte keuken. 

Maar er is nog meer! Alle VIKS en VIKjes mogen gratis rondneuzen in de VIKS Bibliotheek. Daar vinden ze spelletjes, kleurplaten en grappige weetjes. Bovendien bepalen de VIKS ieder jaar welke accommodatie de VIKS-Award wint: dit is de prijs voor de kindvriendelijkste accommodatie van het jaar. Meer weten? Kijk bij Victor Vuurtoren.

Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen klant en de accommodatieverschaffer.