Camping Les Ecureuils

Helaas is deze camping niet meer te boeken bij Pharos Reizen.

Onze tip voor een leuke alternatieve vakantie:

Camping Les Biches »


Zoek & boekcode: 10079
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar


Camping les Ecureuils, in La Bernerie in de Vendée in West Frankrijk, een begrip bij Nederlanders. Een gezellige familiecamping, prima onderhouden, goede sfeer en uitstekende stacaravans. Een groot zwembad met veel ligbedden maakt het af. Veel Nederlanders gingen je voor.

Verblijfsperiode 2015
Je kunt op deze camping verblijven van 4 april 2015 tot en met 26 september 2015.
Aankomst en vertrek zijn dagelijks mogelijk met een minimum verblijf van 3 nachten. In de periode van 4 juli tot en met 28 augustus 2015 is aankomst en vertrek uitsluitend mogelijk op zaterdag met een minimum verblijf van 7 nachten.

 "Toen ik de camping opkwam, stond ik versteld van de prachtige vegetatie en van het schitterende zwembad. Toen ik met de eigenaar wat ging drinken bij de bar, zag ik iedereen heerlijk genieten bij het zwembad. Een zwembad dat bovendien behoorlijk groot is in verhouding tot de grootte van de camping."

Boudewijn Kloes
Inkoper Pharos Reizen 


Pharos Voordeel

  • 15% korting, bij een minimaal verblijf van 7 nachten in de periode van 4 april tot en met 3 juli 2015 en van 29 augustus tot en met 26 september 2015.

 


Klik hier voor de bijkomende kosten ter plaatse.

Maar er is nog meer! Alle VIKS en VIKjes mogen gratis rondneuzen in de VIKS Bibliotheek. Daar vinden ze spelletjes, kleurplaten en grappige weetjes. Bovendien bepalen de VIKS ieder jaar welke accommodatie de VIKS-Award wint: dit is de prijs voor de kindvriendelijkste accommodatie van het jaar. Meer weten? Kijk bij Victor Vuurtoren.

Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen klant en de accommodatieverschaffer.