Kamperen in Slovenië

Kamperen in Slovenië? Ontdek de beste campings en boek nu!

Campings in Slovenië

'DobrodoŠla'! Welkom in één van Europa’s groenste landen: Slovenië. Het groene en bergachtige landschap van Slovenië leent zich uitstekend om te kamperen. Stationeer je camper, tentje of stacaravan op de camping en verwonder je over de natuurschatten die Slovenië rijk is.


Alle campings in Slovenië

Eerst even oefenen op de Sloveense plaatsnamen

Kamperen in Slovenië? Het is het land dat bij uitstek de hoofdprijs wint als het gaat om onuitspreekbare steden. Van Ljubljana tot Spodnjeposavska. Slovenië heeft lang het imago gehad van een grauw en saai Balkanland.  Bij uitstek op de camping ontdek je de schoonheid van dit land. Neem een duik in het zwembad bij de camping en laat het prachtige bosrijke en bergachtige uitzicht op je inwerken. Of ga erop uit en bekijk de grootste natuurschatten van de Alpen in Slovenië: de kalksteengrotten van Postojna en het meer van Bled.

Kamperen in Slovenië is een uitstekende keuze. Aan zee, tussen de groene heuvels of aan de prachtige groenblauwe meren. De campings in Slovenië bieden je het beste tussen verschillende werelden: het bijna on-Europese uitzicht waarin je natuur, cultuur met avontuur feilloos combineert.

Onze kampeertips in Slovenië