Sprookjesachtig Denemarken

8- of 15-daagse fietsvakantie met kids Funen

Helaas gaat deze fietsvakantie niet door in 2020. Het is wel al mogelijk een voorboeking te maken voor 2021.

Zoek & boekcode: 18635
Zin in deze vakantie?

Een schitterende trektocht door het heuvelachtige landschap van Zuid-Funen. In de oude havenstadjes kun je genieten van een maritieme sfeer. De camping bij het pittoreske Faborg is idyllisch aan zee gelegen. Hier niet ver vandaan vind je een mooi natuurgebied, ook wel de Deense Alpen genoemd. Vanuit Svendborg kun je, per boot en met de fiets, één van de vele eilandjes bezoeken ten zuiden van Funen. Het binnenvaren in de haven van Svendborg is indrukwekkend. De camping in Hesselager is een parkachtig aangelegde familiecamping en ligt rond een oude herenboerderij in een landelijke omgeving. Het terrein is zeer ruim opgezet. De staanplaatsen zijn gescheiden door hagen, struiken en hoge loofbomen. Er zijn veel speelmogelijkheden. In het zwembadencomplex zijn twee zwembaden, een peuterbad, een waterspeeltuin en een sauna. Er is een zand- en kiezelstrand met twee steigers en aangrenzende ligweide.
Ook Odense is een bezoek meer dan waard. De geboortestad van Hans Christian Andersen herbergt veel herinneringen aan de bekende sprookjesschrijver.

Je logeert op drie verschillende campings, in een 4-persoonstent of 6-persoonstent. Je fietst van camping naar camping en legt ca. 49, 39 en 29 km af.

Inbegrepen  

  • 7 of 14x overnachting in 4- of 6-persoonstent
  • bagagetransport van camping naar camping (max. 2 stuks per persoon)
  • fietsroutes
  • informatiemateriaal en routekaarten
  • 24-uurs hulpdienst
  • gas, electraverbruik en gebruik van een koelkast
  • Pharos Reis Spel (1 per gezin, 5 t/m 10 jaar)
  • live-tips ter plaatse (via Whatsapp)
  • CO2-compensatie

Huisdieren
Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan tijdens deze fietsreis. Houd er rekening mee dat sommige campings een kleine vergoeding voor deze extra service kunnen vragen. Deze toeslag zal met jou worden overlegd.

Verlengen
Het is niet mogelijk om deze reis te verlengen.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens