Fietsvakantie Zuid-Engeland

Een fietsvakantie in Zuid-Engeland is een sportieve uitdaging voor jong en oud.

Fietsvakantie in Zuid-Engeland: ruige kliffen, knusse badplaatsen en beroemde verhalen

Een fietsvakantie in Zuid-Engeland is een sportieve uitdaging voor jong en oud. De grillige kustlijn is ideaal voor sportievelingen, terwijl het glooiende binnenland perfect is voor jonge gezinnen. Zuid-Engeland is bovendien de plek waar beroemde verhalen tot leven komen: van Alice in Wonderland tot Winnie the Pooh.

Onze fietsvakanties in Zuid-Engeland

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Beleef de woeste Engelse kust

Wie zoekt naar een uitdaging tijdens zijn fietsvakantie in Zuid-Engeland, moet een fietstocht langs de kust maken. Hier bewonder je de White Cliffs of Dover en geniet je van de rust in een van de meest westelijke puntjes van Engeland: Penzance. Wil je de sfeer van een echte Britse kustplaats proeven? Stap dan af in de buurt van Brighton, waar de levendige pier op je wacht.

Op fietsavontuur met de kinderen

Ook voor de kleintjes is een fietsvakantie in Zuid-Engeland een succes. Zo duiken zij in de wereld van hun favoriete personages in het Alice in Wonderland Family Park. Ook een fietstocht richting Ashdown Forest is de moeite waard, want hier wachten Winnie the Pooh en zijn vriendjes op je in het echte Honderd Bunderbos.