Op de fiets door de Gouden eeuw

8-daagse fietsvakantie rondje Holland

Zoek & boekcode: 18553
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Hotels fietsvakantie Rondje Holland

Nederland, Gelderland, Amersfoort

Tijdens deze fietsreis verblijf je in comfortabele 4* hotels in of bij de genoemde plaatsen.

Onderstaande genoemde hotels zijn voorbeeldhotels. Je overnacht in deze hotels óf gelijkwaardig. Ca. 7 dagen voor vertrek ontvang je de hotellijst met de hotels die voor jou zijn gereserveerd. Het is niet mogelijk om je voorkeur voor een hotel vooraf door te geven.

Je overnacht in of bij de volgende plaatsen:

Amersfoort
Princess Hotel Amersfoort: het hotel ligt net buiten Amersfoort. Het Princess Hotel Amersfoort heeft een ruim terras, tuin, fitnessruimte, bar en restaurant.

Amsterdam
NH Amsterdam Zuid: het hotel ligt vlakbij het Amstelpark. NH Amsterdam Zuid heeft eigen saunafaciliteiten, fitnessruimte, bar en restaurant.

Noordwijkerhout
NH Leeuwenhorst: het hotel ligt aan de rand van Noordwijkerhout, en biedt uitgebreide recreatie- en wellnessfaciliteiten.

Den Haag
NH Atlantic Den Haag: het hotel ligt op 2 minuten lopen van het strand. Het stijlvolle NH Atlantic Den Haag ligt midden in de duinen en biedt directe toegang tot het strand van Kijkduin. Het beschikt over een binnenzwembad, spafaciliteiten, bar en restaurant.

Papendrecht
Apollo Hotel Papendrecht: het hotel heeft terras, tuin, fitnessruimte, bar en restaurant.

Utrecht
NH Utrecht: het hotel is in de buurt van het centrum van Utrecht, op 3 minuten lopen vanaf het centraal station van Utrecht. Het beschikt over een eigen restaurant, een fitnessruimte en moderne kamers.

Eénpersoonskamer, min./max. 1 persoon

Eenpersoonskamer comfortabel ingericht met badkamer met bad of douche en toilet.

Tweepersoonskamer, min./max. 2 personen

Tweepersoonskamer comfortabel ingericht met badkamer met bad of douche en toilet.