Fietsvakantie Veluwe

Tijdens een fietsvakantie in de Veluwe ontdek je de unieke natuur van Nederland als geen ander.

Fietsvakantie in de Veluwe

Ontdek de authentieke Nederlandse natuur

Tijdens een fietsvakantie in de Veluwe ontdek je de unieke natuur van Nederland als geen ander. Fiets door de ongerepte duinen of maak een tussenstop bij een van de culturele bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Paleis het Loo of het Kröller-Müller Museum.

Duik in de natuur van de Veluwe

De natuur blijft je verwonderen tijdens een fietsvakantie in de Veluwe. Ontmoet de big five van Nederland: edelherten, wilde zwijnen, reeën, dassen en vossen hebben allemaal vrij spel in deze prachtige omgeving. Ondertussen fiets jij door uitgestrekte heidevelden en dichtbegroeide bossen.

Ontdek de Veluwe met ANWB Ledenreizen

Een edelhert, wild zwijn, moeflon, damhert en ree; het is niet makkelijk om de complete Veluwse big five te spotten. Ga jij de uitdaging aan?

Bekijk deze vakantie

Welkom op de Veluwe! Een bijzonder mooi en veelzijdig stukje natuur. Het is dé plek om wild te zien, een lust voor het oog en oor van natuurliefhebbers.

Bekijk deze vakantie

RCN Vakantiepark de Jagerstee is al meer dan vijftig jaar hét bospark op de Veluwe voor een heerlijke vakantie met het hele gezin. Een ideale balans tussen rust, ruimte en activiteit.

Bekijk deze vakantie

 

Fietsvakantie in Nederland

Van fietsen door de prachtige natuur in Drenthe tot de Elfstedentocht op wielen, bij Pharos Reizen vind je fietsvakanties die nét even anders zijn. En je kunt ook lekker fietsen in Nederland samen met de kids, want voor hen hebben we leuke routes samengesteld. We laten je kennismaken met de mooiste pareltjes van Nederland.

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven