Fietsvakantie Zeeland

Fietsvakantie in Zeeland

Fietsen op de grens van zee en land

Panoramische duinlandschappen, machtige deltawerken, groene polders en een verse maaltijd uit zee. Welkom in Zeeland! Ga op fietsvakantie in Zeeland en ervaar het zuidwestelijke eilandenrijk op zā€™n best. Fiets buitendijks onder het genot van een zilte bries direct aan de zee en ontdek binnendijks het leven van een Zeeuwse boer.

Fietsvakanties in Zeeland

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Genieten aan de Zeeuwse kust

Met een uitgestrekte kustlijn van 650 kilometer is in Zeeland het strand altijd dichtbij. De actieve strandliefhebber is hier aan het juiste adres. Tijdens je fietsvakantie in Zeeland fiets je direct langs de kust. Ook voor een dag uitrusten ga je naar Zeeland. Aan de schoonste stranden van Nederland is het heerlijk vertoeven. Schuif aan bij een van de gezellige strandpaviljoens voor een zilte lunch en droom weg bij de ondergaande zon.

Deltawerken, Oosterschelde, Zeeland

De Deltawerken

Je fietsvakantie in Zeeland is niet compleet zonder een bezichtiging van de wereldberoemde Deltawerken. Tijdens de Watersnoodramp liep een groot deel van Zeeland onder water. Deze ramp kostte meer dan 1800 levens. De afsluiting van de zeearmen door dijken, dammen en sluizen in combinatie met een verhoging van de zeeweringen moeten dit in de toekomst voorkomen. Het resultaat: een verbluffend staaltje werk. Met de Oosterscheldekering als echte trekpleister.

Neeltje Jans

Geef je Delta-ervaring een educatieve twist met een bezoek aan het themapark Neeltje Jans. Laat je bijspijkeren over de geschiedenis van Zeeland en aanschouw de deltawerken dichtbij vanaf een rondvaartboot.