Fietsvakantie Zuid-Holland

Fietsvakantie in Zuid-Holland

Voor een land met meer fietsen dan inwoners is een fietsvakantie dé manier om Nederland te ontdekken. Tijdens een fietsvakantie in Zuid-Holland bieden de badplaatsen langs de kust en historische steden genoeg vertier voor een vakantie dichtbij huis. Waar de ene vakantieganger energie krijgt van een route langs de duinen van Scheveningen, is voor de ander een fietstocht door het hart van Rotterdam weggelegd.

Fietsvakanties in Zuid-Holland

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Op eigen tempo op fietsvakantie in Zuid-Holland

Het voordeel van een fietsvakantie door Zuid-Holland is dat je je eigen tempo bepaalt. Fiets je graag aan één stuk door naar de eindbestemming of stap je liever regelmatig af als er na de bocht een hoogtepunt verschijnt? De intensiviteit van de fietsvakanties van Pharos Reizen is ingedeeld in niveaus, waarbij de fietstochten op niveau 1 licht zijn en voornamelijk over vlakke wegen gaan en de tochten op niveau 3 langer zijn en meer hoogteverschillen bevatten. Om ervoor te zorgen dat je geen extra bagage mee hoeft te nemen op de fiets, wordt je bagage naar je volgende bestemming gebracht.

Fietsen over de Erasmusbrug

Voor de actieve vakantiegangers die ook graag de cultuur willen proeven is een fietsvakantie door Zuid-Holland de ultieme manier om steden en de natuurgebieden eromheen te bekijken. Tijdens een fietsvakantie door Zuid-Holland mag Rotterdam niet ontbreken. Zie je jezelf al fietsen over de Erasmusbrug? Onderweg stoppen voor een hapje en drankje in de Markthal? Of het uitzicht over Rotterdam bekijken vanaf de Euromast? Zodra je de hoogtepunten van Rotterdam af kunt strepen, is het tijd om door te fietsen.