Fietsvakantie Karinthië

Tijdens een fietsvakantie door Karinthië, in Oostenrijk, ontdek je het afwisselende landschap met majestueuze bergen en schitterende bronmeren.

Fietsvakantie door Karinthië

Oostenrijk met een mediterrane sfeer

In het zuiden van Oostenrijk ligt de prachtige streek Karinthië. Tijdens een fietsvakantie door Karinthië ontdek je het afwisselende landschap met majestueuze bergen en schitterende bronmeren. Dankzij de zuidelijke ligging schijnt de zon overvloedig. Je komt daardoor in een mediterrane sfeer. De fietstocht leidt je langs de bloemenstad Lienz, de rivier de Drau, diverse Romeinse opgravingen, sloten en burchten, en prachtige musea zoals het bijenmuseum.

Onze fietsvakanties in Karinthië

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

De streek met maar liefst 1270 kristalheldere meren

Gedurende de fietstocht door Karinthië kun je niet om het grote aantal schitterende bronmeren heen. De streek herbergt maar liefst 1270 kraakheldere meren waar het aangenaam toeven is. De bekendste meren zijn de Millstätter, de Wörthersee, de Weissensee en de Ossiacher See. Door de combinatie van frisse berglucht en een verbluffende natuur kom je tijdens een fietsvakantie door Karinthië volledig tot rust.