Genieten op het veelzijdige Mallorca

8-daagse fietsvakantie Mallorca

  • stranden, groene vlaktes, heuvels, bergmassieven en pittoreske dorpen
  • fietsen langs de Middellandse zee
  • fietsreis met bagagevervoer, moeilijkheidsgraad 1-2, ook inclusief vlucht te boeken
Zoek & boekcode: 18717
Vanaf € 588,75
bij vertrek op 02-04-2021 p.p. bij 2 volwassenen
Deel deze vakantie Facebook E-mail Deel met WhatsApp

Het grootste eiland van de Spaanse Balearen, Mallorca, heeft alles wat je als zonliefhebber wenst. Het eiland heeft prachtige groene, vruchtbare vlaktes, zacht glooiend heuvelland en bergmassieven. Maagdelijke stranden zorgen er daarnaast voor dat je heerlijk kunt ontspannen zonder toeristische drukte. Je fietst achter de kustlijn door dennenbossen en pittoreske dorpen. Je komt er in aanraking met de geschiedenis en cultuur die door de eeuwen heen zijn overgeleverd door Romeinse, Moorse en Castiliaanse voorouders. 

Je verblijft in ...
Je begint en eindigt deze reis in de levendige badplaats Playa de Palma. Langs de Middellandse Zee fiets je over veilige asfaltweggetjes langs natuurlijke inhammen, naar de zoutpannen van Ses Salinas en naar het havenstadje Colonia San Jordi. Van Colonia San Jordi Fiets je naar Porto Cristo. Vervolgens fiets je naar Ca'n Picafort naar de schilderachtige baaien rond Puerto de Alcudia. Een volgende tocht gaat landinwaarts langs olijf- en amandelbomen met uitizicht op de bergen van Tramuntana. Tot slot fiets je weer terug naar Playa de Palma en bezoek je de hoofdstad.

Bijzondere ervaringen

  • bezoek de beroemde kathedraal van Mallorca: La Seu
  • Grotten van Drach met het grootste ondergrondse meer van Europa
  • geniet van uitzichten over hoog oprijzende kliffen en verscholen baaitjes in Porto Cristo

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens deze fietsreis.

Verlengen
Je kunt deze rondreis verlengen met een langer verblijf in het hotel in Playa de Palma. De prijzen voor het verlengen vind je in de i naast de vanaf-prijs. Indien je deze reis wil verlengen neem dan contact op met ons contact center. De verlengingsnachten zijn o.b.v. halfpension.

Wil je de vlucht graag op een andere datum reserveren of wens je een andere vluchttijd of luchthaven? Dit kun je aangeven in het boekingsdialoog door 'ik wil mijn vlucht wijzigen' aan te klikken. Je boeking komt dan op aanvraag en een van de medewerkers van onze afdeling Aanvragen neemt vervolgens contact met je op om de beschikbaarheid, mogelijkheden en eventuele toeslag te bespreken.

Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen klant en de accommodatieverschaffer.

Vanaf € 588,75
bij vertrek op 02-04-2021 p.p. bij 2 volwassenen

Kies je vertrekdatum

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn incl. reserverings/dossierkosten € 25 en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.