Fietsvakanties voor het hele gezin

header-fiets-v2.jpg

Fietsen met het gezin

Samen met de kinderen op de fiets Europa verkennen, het is een hele belevenis! Zo midden in de natuur. Wind door de haren. Zon op je huid. Je hoort dat beekje kabbelen. Deze fietsvakanties zijn prima voor kinderen vanaf een jaar of 8. De routes variëren van ca. 20 km tot ca. 45 km per dag. Op de meeste vakanties worden fietsdagen afgewisseld met dagen op de camping of in het hotel. Er is dus ook tijd voor een duik in het zwembad! Zijn de kinderen nog te klein om zelf te fietsen? Geen probleem! Er zijn fietskarren en/of aanhangfietsen beschikbaar en ook kinderzitjes. Ook die zware bagage hoeft niet mee, Pharos Reizen zorgt dat je spullen op de volgende bestemming komen.


Alle fietsvakanties met kids
bagage.jpg

Alle fietsvakanties met kids

Op de fiets heb je alle tijd om van de omgeving te genieten. Gaat de picknickmand ook mee? Fiets tijdens deze reizen langs bijzondere plaatsen.

Fietsvakantie in Frankrijk

Een vorstelijke fietsreis door Frankrijk! Fietsvakanties langs wijngaarden, landgoederen, jachtgebieden en de allermooiste kastelen!

Campingfietsvakanties

Zo wil elk kind op fietsvakantie! Je fietst een paar dagen én hebt ook veel tijd om lekker te relaxen aan het zwembad, het riviertje of het strand.

Van ridders tot kastelen

Als je kinderen eenmaal het fietsen onder de knie hebben, is niets leuker dan een fietsvakantie te plannen met de hele familie. Kinderen vinden fietsen namelijk vaak erg leuk. En fietsen met kinderen is ook uitdagend, afwisselend en spannend. Heb je weleens gedacht aan een fietsvakantie met een informatief tintje? Denk bijvoorbeeld aan de Gouden Eeuw-fietsvakanties. Of word de konink van het rijk met onze fietsvakantie langs alle kastelen! Of je nu in op fietsvakantie wil in Nederland, België, Frankrijk, Oostenrijk of Italië: wij bieden de juiste fietsvakantie voor jou!