Een wereld vol reisinspiratie

Pharos wordt ANWB

Een wereld vol reisinspiratie

Wolven spotten in Noorwegen, lekker ontspannen in heetwaterbronnen in IJsland, geheimzinnige kastelen bezoeken in Schotland of lekker flaneren in Italië. Als Pharos reiziger weet je als geen ander dat er in Europa veel valt te beleven.

Vanaf voorjaar 2021 komen daar nog meer vakanties bij, want Pharos gaat met alle andere reisbestemmingen verder onder de naam ANWB. Zo heb je straks een wereld vol reisinspiratie.

De ideale reisgenoot

Weinig vormen van vakantie geven je zoveel vrijheid als een roadtrip.

Alle reizen onder de merknaam ANWB. Het is misschien even wennen, maar je houdt dezelfde avontuurlijke en afwisselende vakanties die je bent gewend. Pharos is tenslotte al ruim 17 jaar onderdeel van de ANWB.

We willen graag je ideale reisgenoot zijn. Door je te helpen met je korte of langere vakanties in Europa maar ook door het organiseren van een verre reis. Omdat je voor een speciale gelegenheid misschien wel eens op safari wilt in Zuid-Afrika of je huwelijksreis op de Malediven wilt houden. 

Met de ANWB kun je weg waar je wilt, hoe lang je wilt en wanneer je wilt. En ben je al ANWB-lid? Dan geniet je nog eens van extra voordeel. Tijdens je reis en in de ANWB-winkels. Zo ga je goed voorbereid op reis.

Ruim 135 jaar ervaring
Al ruim 135 jaar reist de ANWB al vooruit en delen we onze reiservaringen zodat jij veilig en comfortabel op weg kunt. We staan altijd voor je klaar om je te helpen met het mooiste reisaanbod en deskundig advies.

Onze reisspecialisten stippelen je vakantie zorgvuldig uit, helpen je aan handige routekaarten en reiswijzers en tippen je over inspirerende reisboeken en handige reisspullen. Tijdens je mooie rondreis verrassen onze lokale reisleiders je met het lekkerste restaurant of het meest bijzondere uitstapje. Zo hoef jij alleen maar zorgeloos te genieten van je vakantie!

Reizen met de ANWB

  • Voor al je reisinspiratie
  • Een wereldwijd en verrassend reisaanbod
  • De beste reisvoorbereiding 
  • Vertrouwd avontuurlijk

Alvast een voorproefje?

Ideeën opdoen voor Europese reizen of andere uitstapjes van de ANWB? 


Voorproefje

Je moet vliegen in je dromen om later van de grond te komen

De Nederlandse zanger, schrijver en cabaretier Harrie Jekkers heeft het niet beter kunnen zeggen. In deze onzekere tijd is lezen en dromen over je favoriete vakantie al een beetje vooruitreizen. Net als jullie kijken we er naar uit om weer te kunnen reizen. 

In de tussentijd halen we de wereld dan maar naar huis. Door onze reisspecialisten te vragen hun favoriete plekjes met je te delen of een recept te geven voor een heerlijke Italiaanse pasta of smakelijke madeleines. Zo kun je thuis alvast een beetje sfeer proeven.

Joyce en haar man en kinderen trekken graag de wandelschoenen aan om Slovenië te verkennen.

‘Favoriete land? Oostenrijk! Met een lift omhoog, wandelschoenen aan en de bergen in.’

“Op de fiets leer je op een ontspannen manier de omgeving kennen.”

Janny van der Heijden geeft een kijkje in haar keuken en maakt voor ons Franse madeleines.

Reisspecialist Mariska deelt haar recept voor deze deegenvelopjes gevuld met spinazie.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen?

We kunnen ons voorstellen dat je meer wilt weten over de verhuizing van Pharos naar de ANWB. Wat betekent dit voor je geplande reis of de droomreis die je nog wilt maken? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen.  

Ik ben al aan het plannen

Ik ben mijn vakantie bij Pharos al aan het plannen. Gaat deze nog wel door?

Jazeker. Je kunt nog steeds kiezen uit de meest fantastische vakanties in Nederland en Europa. En in deze onzekere tijd hebben we verruimde annuleringsvoorwaarden. Zo kun je toch je favoriete bestemming en accommodatie kiezen. Want ook wij hopen dat we volgend jaar weer samen met jou op reis kunnen gaan. 

Verandert het reisaanbod?

Verandert het reisaanbod van Pharos?

Nee, je houdt dezelfde reizen, samengesteld door onze deskundige reisspecialisten en van A tot Z verzorgd zoals je van ons bent gewend. 

Alleen de naam verandert en achter de schermen gaan we over naar een makkelijk en overzichtelijk boekingssysteem. En met het reisaanbod van de ANWB kun je kiezen uit nog meer bestemmingen en uitstapjes. Binnen en buiten Europa.

Pharos was toch al van ANWB?

Pharos was toch al onderdeel van de ANWB?

Inderdaad. Pharos is al ruim 17 jaar onderdeel van de ANWB, een organisatie die al ruim 135 jaar vooruit reist om ervoor te zorgen dat reizigers veilig en comfortabel op weg kunnen.

 

Ga met ons mee

Pharos reist het komende half jaar naar de ANWB. Voor ons ook een spannende reis. We nemen je graag mee tijdens onze reisvoorbereidingen. Door inspirerende verhalen te delen en je regelmatig op de hoogte te houden.

Vertel het ons

Jouw mening blijft voor ons belangrijk. Waar wil jij meer over horen het komende jaar? Wat is voor jou belangrijk om straks terug te zien in het reisaanbod van de ANWB? Laat het ons weten.


Laat het ons weten
Elke tapa een klein meesterwerkje