Deugden en Ondeugden van Antwerpen

2- of 3-daags levensgenieters-arrangement

Genieten wordt in Vlaanderen met een hoofdletter G geschreven! De beste bieren, heerlijke friet, stoverijen om je vingers bij af te likken en chocolade om mee weg te dromen; dat is genieten! Wie bij Vlaamse Meesters alleen aan kunstschilders denkt is de Meesterbrouwers, Meesterkoks en Meesterchocolatiers vergeten! Geniet met volle teugen!

Zoek & boekcode: 30491
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Geniet met mate? Dat zou je een Vlaming nooit horen zeggen. Geniet van het goede leven, drink een vers getapt Bolleke De Koninck en smul van een lekkere Vlaamse stoverij. Maak een stadswandeling langs de deugden en ondeugden van Vlaamse meesters. En volg vooral je instincten in het unieke museum MAS. Zet er al je zintuigen op scherp tijdens de wilde en feestelijke exposities!

Je logeert in Hotel the Plaza op 10 minuten lopen van centrum en station.

Inbegrepen

  • 1 of 2x overnachting met ontbijt
  • 1x de Koninck experience
  • 1x entree tot het MAS
  • 1x Vlaamse stoverij in de Groote Witte Arend
  • 1x Rubens wandelgids (1 per reservering)
  • live-tips onderweg (via WhatsApp)

Reisperiode
Je kunt van dit arrangement genieten van 1 april tot en met 31 december 2018. Aankomst en vertrek zijn dagelijks mogelijk met een minimum verblijf van 1 nacht.

Disclaimer:
Het is mogelijk dat de genoemde openingsdagen en/of -tijden gewijzigd zijn. Om er zeker van te zijn dat je over de juiste informatie beschikt
raden wij je aan om voor je bezoek de openingsdagen/-tijden na te vragen bij de receptie of zelf online te controleren.