Van schilderkunst tot stripfiguur

2- of 3-daags familie-arrangement

Ken jij Suske & Wiske, de Smurfen en Lucky Luke? Tijdens dit arrangement kom je dichter bij je Belgische striphelden als ooit tevoren. Breng een bezoek aan het indoorpretpark Comicsstation en ontmoet de striphelden van de Vlaamse stripfiguren-meesters.

Zoek & boekcode: 20615
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

De stad waar ooit schilders triomfen vierden met hun barokke schilderijen is nu een paradijs voor stripliefhebbers.
Volg de sporen van Suske en Wiske en beleef magische stripavonturen in indoor-strippretpark Comics Station, met 's werelds grootste indoor-glijbaan. Spring op het paard van Lucky Luke en schiet sneller dan je schaduw. Stap in de teletijdmachine van professor Barabas of red de smurfen uit de handen van Gargamel!

Je logeert in hotel The Plaza op 10 minuten lopen van centrum, station en Comicsstation.

Inbegrepen

  • 1 of 2x overnachting met ontbijt
  • 1x entree Comic Station*
  • 1x Raap van Rubens (per boeking)
  • puzzeltocht Antwerpen (1 per reservering)
  • live-tips onderweg (via WhatsApp)

*Geopend op woensdag van 12.00 -17.00 en zaterdag en zondag van 10.00 - 17.30 uur. Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag gesloten. In de Belgische vakanties dagelijks geopend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website.

Reisperiode
Je kunt van dit arrangement genieten van 1 juni tot en met 31 december 2018. Aankomst en vertrek zijn dagelijks mogelijk met een minimum verblijf van 1 nacht.

Disclaimer:
Het is mogelijk dat de genoemde openingsdagen en/of -tijden gewijzigd zijn. Om er zeker van te zijn dat je over de juiste informatie beschikt
raden wij je aan om voor je bezoek de openingsdagen/-tijden na te vragen bij de receptie of zelf online te controleren.