Rubens, Wereldburger in een Wereldstad

3-daags cultuurarrangement Antwerpen

Volg de sporen van Rubens door Antwerpen. Bezoek het Rubens Huis, het museum Plantin Moretus en volg een Rubenswandeling door de stad. Leer Antwerpen door de ogen van de Grootmeester kennen en beleef Antwerpen als nooit tevoren!

Zoek & boekcode: 18559
Zin in deze vakantie?

Meer dan enig ander kunstenaar was Rubens een man van de wereld. Antwerpen is zijn thuis, maar Rubens groeide op in Duitsland, verfijnde zijn schilderkunst in Italië en reisde als geheimagent van de Spaanse koning Europa rond. Aan de hand van deze kleurrijke kosmopoliet verken je de internationale invloeden in wereldstad Antwerpen. Van het stadspaleis in Italiaanse stijl waar Rubens woonde tot de unieke 400 jaar oude Plantijn-drukkerij met 's werelds oudste drukpersen en juweeltjes van de Europese drukkunst.

Je logeert in het comfortabele hotel Ramada Plaza. Het hotel heeft een rustige ligging en binnen 10 minuten sta je in het centrum van Antwerpen!

Inbegrepen

  • 2x overnachting met ontbijt
  • 1x dagticket met de LIJN (ov)
  • koffie of thee met een stuk taart bij City Coffee
  • Rubens wandelgids (1 exemplaar per reservering)
  • toegang tot museum Plantin Moretus
  • toegang tot Rubenshuis
  • live-tips onderweg (via WhatsApp)

Reisperiode
Je kunt van dit arrangement genieten van 1 april tot en met 31 oktober 2018. Aankomst en vertrek zijn dagelijks mogelijk met een minimum verblijf van 2 nachten.
In de periode 1 april tot en met 27 april 2018, 7 mei tot en met 6 juli 2018 en van 3 september tot en met 12 oktober 2018 is aankomst uitsluitend toegestaan op vrijdag en zaterdag.

Disclaimer:
Het is mogelijk dat de genoemde openingsdagen en/of -tijden gewijzigd zijn. Om er zeker van te zijn dat je over de juiste informatie beschikt
raden wij je aan om voor je bezoek de openingsdagen/-tijden na te vragen bij de receptie of zelf online te controleren.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens