Oostende, waar zee en kunst samenkomen

2-of 3-daags arrangement Vayamundo Oostende

Kom genieten in Oostende, de 'grand old lady' van de Belgische badplaatsen. Hier komen zee, kunst en bourgondisch genieten samen. Nu extra interessant: met spraakmakende tentoonstelling.

Zoek & boekcode: 18382
Zin in deze vakantie?

Wie Oostende zegt, zegt in één adem: zee, kunst en stijl. In deze stad kwamen vroeger de Belgische koningen badderen, ook kunstenaars voelden zich er altijd thuis. James Ensor bijvoorbeeld. Tegenwoordig is Oostende een leuke mix van strand, gezelligheid, winkels en vooral ook kunst. Bezoek nu de tentoonstelling 'Het Vlot', samengesteld door de toonaangevende kunstenaar Jan Fabre. Over Oostende en de zee, in het Mu.Zee en in de stad.

Het verblijf
Je verblijft in Club Vayamundo Oostende, een fijn hotel met zeer veel faciliteiten direct aan de kust.

Inbegrepen

  • 1 of 2x overnachting met uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 of 2x dinerbuffet inclusief drankjes (softdrinks, bier, wijn van de zelfbedieningsbar)
  • wandel & fietskaart Crystal Ship
  • entree tot tentoonstelling Het Vlot in Mu.Zee
  • wandeling met een hapje en een drankje onderweg: "straatje in en uit, bootje in en uit" (je krijgt deze wandeltocht digitaal of op papier aan de receptie van het hotel)
  • gebruik zwembad en fitnessruimte
  • gebruik (binnen) jeu-de-boules-baan (naar beschikbaarheid)
  • regelmatig animatie- of sportprogramma's

Verblijfsperiode
Je kunt van dit arrangement genieten van 6 november 2017 tot en met 30 maart 2018. Aankomst en vertrek zijn dagelijks mogelijk met een minimum verblijf van 1 nacht. In de periode 22 december 2017 tot en met 14 januari 2018 is er geen verblijf mogelijk.

Verlengen
Het is mogelijk dit arrangement te verlengen.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens