4-daags wijnarrangement Flair Hotel Weinstube Lochner ***

Flair Hotel Weinstube Lochner is gelegen aan het marktplein in het gezellige Markelsheim. Ontdek ook steden als Rothenburg ob der Tauber en Würzburg in de omgeving.

Zoek & boekcode: 18268
Vanaf € 209,00
per persoon per arrangement
Deel via:   E-mail   Facebook   Tweet

Geniet van dit 4-daagse wijnarrangement in Markelsheim, gelegen in het Taubertal. Deze plaats staat ook wel bekend als 'Weinort'. De omgeving is heuvelachtig en ideaal om te ontdekken te voet of per fiets. Er is veel moois te ontdekken in de omgeving, zoals het slot van de Duitse Orde met een kerk in barokstijl. Maar ook het karakteristieke stadhuis en het waterslot van Wachbach zijn zeker een bezoek waard wanneer je in Markelsheim bent.

Je verblijft  in Flair Hotel Weinstube Lochner, gelegen nabij de bekende 'Romantische Strasse'.  Het hotel heeft een restaurant waar regionale gerechten worden geserveerd, een bar, binnenzwembad en een wellness.

Inbegrepen

  • 3x overnachting met ontbijt
  • 1x 5-gangenmenu met wijnproeverij (4x wijn en 1x prosecco)
  • 1 fles mineraalwater op de kamer bij aankomst
  • 1x waardetegoedbon van € 15,- voor de Weingärtner Genossenschaft in Markelsheim
  • gratis parkeerplaats (naar beschikbaarheid)
  • gratis gebruik wifi
  • dagelijks gebruik van zwembad (07.00 - 22.00 uur)

Verblijfsperiode
Je kunt van dit arrangement genieten van 1 april tot en met 31 oktober 2018. Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk, met een minimum verblijf van 3 nachten.

Vanaf € 209,00
per persoon per arrangement

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn excl. reserverings/dossierkosten € 20 en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.