4-, 5- of 8-daagse More inclusive Villa Gutshof ***

Midden in de prachtig natuur van het Beierse Woud ligt het charmante Hotel Villa Gutshof in het idyllische dorpje Hohenwarth. Geniet van de uitgestrekte bossen, het romantische riviertje de Weisser Regen en de omliggende bergen. Het hotel ligt aan een uitgebreid wandelnetwerk met wandelingen voor iedere wandelaar!

Zoek & boekcode: 18564
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Schitterend gelegen en omringd door een weids natuurpark biedt Villa Gutshof alles wat er nodig is voor een heerlijk ontspannen vakantie, midden in de natuur. Trek er op uit op een van de vele wandelpaden om vervolgens terug te keren in het hotel en te genieten van de uitstekende keuken. Bezoek een van de vele glasblazers in de omgeving of maak een uitstapje naar Tsjechië.

Inbegrepen

  • 3, 4 of 7x overnachting met ontbijtbuffet
  • dagelijks lunchpakket
  • 3, 4 of 7x diner (keuzemenu of buffet)
  • bij het avondeten van 18.00 - 20.00 uur gratis sap, bier of huiswijn
  • live-tips ter plaatse (via Whatsapp)

De verzorging begint op de aankomstdag met het diner en eindigt op de dag van vertrek met het ontbijt.

Pharos voordeel

Kinderkorting (bij 2 volbetalenden op de kamer)

  • 1e kind van 0 t/m 11 jaar: gratis
  • 2e kind van 0 t/m 4 jaar: gratis, 2e kind van 5 t/m 11 jaar: 50% korting

De leeftijd op de dag van aankomst is bepalend voor de korting

Verblijfsperiode
Je kunt van dit arrangement genieten van 15 april tot en met 29 november 2018. Bij het 4-daags arrangement is aankomst op donderdag en vertrek op zondag. Het 5-daags arrangement is aankomst op zonderdag en vertrek op donderdag. Bij het 8-daags arrangement is aankomst en vertrek op zondag mogelijk.

Disclaimer:
Het is mogelijk dat de genoemde openingsdagen en/of -tijden gewijzigd zijn. Om er zeker van te zijn dat je over de juiste informatie beschikt raden wij je aan om voor je bezoek de openingsdagen/-tijden na te vragen bij de receptie of zelf online te controleren.