Zinderende zomer

Genieten in de Eifel!

4-, 6- of 8-daags hotelarrangement hotel Klostermühle

Zoek & boekcode: 19035
Zin in deze vakantie?

Reisbescheiden
Ca. 2 weken voor vertrekdatum ontvang je de reisbescheiden digitaal: zij worden op jouw persoonlijke pagina geplaatst. De reisbescheiden bestaan o.a. uit een voucher voor de accommodatie en de thuisblijversinformatie. Je kunt er ook voor kiezen om de reisbescheiden per post te ontvangen (extra kosten: € 3,50). Je kunt dit tijdens het boeken aangeven.

Afstand vanaf
Utrecht: ca. 250 km
Brussel: ca. 180 km

Navigatie-informatie naar de bestemming
Indien je niet over een navigatiesysteem beschikt, dan raden wij je aan om de route uit te stippelen met de ANWB routeplanner.
Het adres van de accommodatie vind je in het Pharos-reisboekje.

Reisinformatie 
Om goed voorbereid op pad te gaan, hebben wij de praktische zaken voor de reis onderweg naar de bestemming op een rijtje gezet. 

Verzekeringen
Vergeet niet om goed verzekerd op reis te gaan. Je kunt een verzekering direct bij boeken afsluiten. Kinderen t/m 4 jaar zijn gratis meeverzekerd.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens