Hotelarrangement Harz

Op slechts 4 uur rijden van Nederland geniet je tijdens een hotelarrangement in de Harz van de verborgen schatten die deze Duitse streek te bieden heeft.

Hotelarrangement in de Harz

Een natuurrijke en charmante streek in Duitsland

Op slechts 4 uur rijden van Nederland geniet je tijdens een hotelarrangement in de Harz van de verborgen schatten die deze Duitse streek te bieden heeft. Diepe loofbossen, groene bergen en pittoreske dorpjes vormen het decor van dit charmante gebied. Verken tijdens een hotelarrangement in de Harz de groene natuur van Nationalpark Harz of bezoek de charmante kerstmarkt in het dorpje Goslar.

Onze hotelarrangementen in de Harz

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Tijdens een hotelarrangement in de Harz, in Duitsland, kun je perfect wandelen. In Nationalpark Harz is maar liefst 250 kilometer aan wandelpaden aanwezig.

Actief in de natuur van Nedersaksen

Geniet tijdens het hotelarrangement in Harz van een actieve vakantie. De streek in de Duitse deelstaat Nedersaksen staat bekend om zijn glooiende bergen, loofbossen en groene dalen. Vergeet daarom zeker je wandelschoenen niet om de natuur te bewonderen. In Nationalpark Harz is maar liefst 250 kilometer aan wandelpaden aanwezig!