Genieten in drie landen

3-daags hotelarrangement MoselWeinhotel Nitteler Hof ***

De Moezel is een heerlijk gebied om vakantie te vieren! Lekker ontspannen met z'n tweetjes in de heuvels vol wijngaarden.

Zoek & boekcode: 20605
Zin in deze vakantie?

Erratum
Helaas is het zwembad/ontspanningsbad gesloten t/m augustus 2018. Onze excuses voor het ongemak.

De Moezel is een heerlijk gebied om de herfst te vieren! Lekker ontspannen met z’n tweetjes in de heuvels vol wijngaarden. Genieten van een autoritje of fietstochtje langs de romantisch kronkelende rivier. Of van een wijntje tussen de vakwerkhuizen in een van die vrolijke wijndorpjes. 

Je verblijft dicht bij het drielandenpunt van Duitsland, Luxemburg en Frankrijk, ideaal dus om ‘grenzeloos’ te genieten. Maak je een prachtig fietstochtje door drie landen langs de Moezel? Je hebt er maar een paar uurtjes voor nodig, je kunt terug met de trein! Of wandel je door de Nitteler wijnbergen? Verken je de nabijgelegen Eifel? Of treed je in de sporen van de Romeinen langs een van de Romeinse wandelroutes of bij Villa Borg in het Saarland? Ook Trier, de voormalige hoofdstad van het Noord-Romeinse rijk, is een bezoekje meer dan waard, met o.a. de Porta Nigra, de Kaiserthermen uit de 4e eeuw en het Amfitheater. Of bewonder je de Chagallramen in het Franse Metz? Of de prachtige stad Luxemburg? En een boottochtje over de Moezel is ook een bijzondere manier om deze mooie streek te ontdekken. Kortom: volop mogelijkheden voor prachtige uitstapjes! 

MoselWeinhotel Nitteler Hof
Het eigentijdse MoselWeinhotel Nitteler Hof aan de Moezel is dé plek om van de prachtige Moezelstreek te genieten. Het hotel ligt bijzonder gunstig om de regio te ontdekken, vrijwel tegen de Duits- Luxemburgse grens, op nog geen 5 minuten lopen van de Moezel. Het sfeervolle Saarburg ligt op ca. 15 km, Trier op ca. 20 km en Luxemburg-stad op zo’n 30 km. Laat je eens heerlijk op een vriendelijke manier in de watten leggen! 

Inbegrepen

  • 2x overnachting met uitgebreid ontbijtbuffet en een glaasje sekt
  • 1 glas seizoenscocktail van druiven uit de regio
  • 1x grildiner Mediterranee met Live Cooking
  • 1x persoonlijke wijnproeverij met olijfjes in het hotel
  • onbeperkt koffie in de lobby
  • late check-out tot 14.00 uur op de dag van vertrek op dinsdag of woensdag
  • gratis toegang tot sauna
  • live-tips onderweg (via Whatsapp)

Verblijfsperiode
Je kunt van dit arrangement genieten van 1 januari tot en met 31 december 2018. Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk met een minimum verblijf van 2 nachten.

Verlengen
Het is mogelijk dit arrangement te verlengen.

Disclaimer:
Het is mogelijk dat de genoemde openingsdagen en/of -tijden gewijzigd zijn. Om er zeker van te zijn dat je over de juiste informatie beschikt
raden wij je aan om voor je bezoek de openingsdagen/-tijden na te vragen bij de receptie of zelf online te controleren.

Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen klant en de accommodatieverschaffer.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens