Hotelarrangement Noordrijn-Westfalen

Dankzij de vruchtbare Rijnvallei en de bosrijke heuvels van het Zevengebergte biedt een hotelarrangement in Noordrijn-Westfalen veel wandelmogelijkheden.

Wandelvakantie met hotelarrangement in Noordrijn-Westfalen

Dankzij de vruchtbare Rijnvallei en de bosrijke heuvels van het Zevengebergte biedt een hotelarrangement in Noordrijn-Westfalen veel wandelmogelijkheden. Volg de terecht beroemde Rijnroute of neem het treintje naar de top van de indrukwekkende Drachenfels. Bij een hotelvakantie in Noordrijn-Westfalen vind je in de omgeving de mooiste panorama’s.

Onze hotelarrangementen in Noordrijn-Westfalen

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Wie van de typische historische kastelen van Duitsland houdt, haalt zijn hart op op de Drachenburg en de ruïne op de Drachenfels, tijdens een hotelarrangement in Noordrijn-Westfalen.

Wandel door Königswinter

Ook het eenvoudig vanuit Nederland te bereiken stadje Königswinter kun je middels een hotelarrangement in Noordrijn-Westfalen eenvoudig verkennen. In het centrum staan authentieke vakwerkhuisjes en eeuwenoude kerken. Wie van de typische historische kastelen van Duitsland houdt, haalt zijn hart op op de Drachenburg en de ruïne op de Drachenfels.