Genieten in Rheinland-Pfalz

4-, 5- of 8-daags hotelarrangement Schippke

Zoek & boekcode: 18504
Zin in deze vakantie?

Het dorpje Otterberg is ideaal gelegen in de Pfalz. Het ligt op enkele kilometers van het bekende Kaiserslautern, midden in een schitterend wandelgebied. De Abdijkerk van Otterberg is in de wijde omgeving bekend. Maar ook het kerkplein met de grote "bronnensteen", de smederij Theis uit 1612, de oude apotheek uit 1608 en het Gasthaus Kone uit 1778 zijn een bezoekje waard.

Hotel Schippke
Je logeert in hotel Schippke in Otterberg, op ca. 1,3 km van het oude centrum met de bekende Abdijkerk en vele vakwerkhuisjes. Kaiserslautern ligt op ca. 5 km van Otterberg. Het hotel heeft een restaurant, bar, terras en tuin.

Inbegrepen

  • 3, 4 of 7x overnachting
  • 3, 4 of 7x ontbijtbuffet
  • 2, 3 of 6x 3-gangendiner (op vrijdag vindt het diner in het nabij gelegen Gasthof Kraus plaats)
  • 1x schnitzel van "Schnitzel Schippke" incl. een drankje (bier, wijn of fris)
  • 1x welkomstdrankje
  • 1x lunchpakket of proviand voor je wandelrugzak
  • 1x wandelkaart
  • live-tips onderweg (via Whatsapp)

Het arrangement begint op de aankomstdag met het diner en eindigt op de dag van vertrek met het ontbijt

Verblijfsperiode
Je kunt van dit arrangement genieten van 18 januari tot en met 16 december 2018. Je kunt kiezen uit een 4-, 5- of 8-daags arrangement. Bij het 4-daagse arrangement is aankomst uitsluitend mogelijk op donderdag en vertrek op zondag.
Bij het 5-daagse arrangement is aankomst uitsluitend mogelijk op zondag en vertrek op donderdag.
Bij het 8-daagse arrangement in aankomst en vertrek uitsluitend op zondag mogelijk.

Disclaimer:
Het is mogelijk dat de genoemde openingsdagen en/of -tijden gewijzigd zijn. Om er zeker van te zijn dat je over de juiste informatie beschikt raden wij je aan om voor je bezoek de openingsdagen/-tijden na te vragen bij de receptie of zelf online te controleren.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens