3-daags Teutoburgerwoud

Hotel der Jägerhof

Vlak over de Duitse grens, op ca. 340 km van Utrecht, begeef je je in het prachtige Teutoburgerwoud, met zijn licht glooiende landschappen, bossen, rotsformaties en kabbelende riviertjes.

Zoek & boekcode: 40597
Helaas
Deze reis is niet meer beschikbaar

Even helemaal tot rust komen, dat lukt zeker in het sprookjesachtige Teutoburgerwoud. Verken dit prachtige landschap nu heel voordelig!

Het Teutoburgerwoud, vlak over de Duitse grens op maar 340 kilometer van Utrecht, heeft alle ingrediënten voor een perfecte vakantie. Het uitgestrekte landschap met dode vulkanen, ravijnen, valleien, beekjes en bronnen maakt een wandelvakantie tot een ware belevenis. Naast de mooie natuur zijn er in de omgeving ook gezellige stadjes, zoals Paderborn en Warburg, waar je kunt shoppen en in sfeervolle restaurantjes kunt smullen van Kaffee und Kuchen. 

Inbegrepen

  • 2x overnachting met ontbijt
  • 2x diner 3 gangen menu of buffet
  • 1x combiticket voor toegang Hermannsdenkmal en Extersteine p.p.
  • 1x overzichtskaart met uitjes in de omgeving
  • live-tips onderweg (via Whatsapp)

Verblijfsperiode
Je kunt van dit arrangement genieten van 1 januari tot en met 31 december 2018. Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk.

Disclaimer:
Het is mogelijk dat de genoemde openingsdagen en/of -tijden gewijzigd zijn. Om er zeker van te zijn dat je over de juiste informatie beschikt raden wij je aan om voor je bezoek de openingsdagen/-tijden na te vragen bij de receptie of zelf online te controleren.

Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen klant en de accommodatieverschaffer.