Hotelarrangement Zwarte Woud

Gedurende een hotelarrangement in het Zwarte Woud verblijf je in een ongerepte en groene streek in het zuidwesten van Duitsland.

Hotelarrangement in het Zwarte Woud

Helderblauwe meren en fotogenieke stadjes

Gedurende een hotelarrangement in het Zwarte Woud waan je je volledig in de sprookjes van de gebroeders Grimm. De dichte bossen met helderblauwe meren bezorgden de broers enorm veel inspiratie voor hun beroemde vertellingen. Sportievelingen genieten ook van een fantastische vakantie in de dichte bossen van Zuidwest-Duitsland. Wandel of fiets over maar liefst 23.000 km aan paden of kano op de Titisee.

Onze hotelarangementen in het Zwarte Woud

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Actieve vakantie bij een hotelarrangement in het Zwarte Woud

Gedurende een hotelarrangement in het Zwarte Woud verblijf je in een ongerepte en groene streek in het zuidwesten van Duitsland. Deze sprookjesachtige omgeving leent zich uitstekend voor een actieve vakantie. Dankzij de schitterend aangelegde wandel- en fietspaden maak je spectaculaire tochten langs glooiende heuvels, schilderachtige natuur en authentieke stadjes die stammen uit de Middeleeuwen. Maak ook zeker een uitstapje naar de watervallen van Triberg, de hoogste watervallen van Duitsland.