Het Zwarte Woud: de kers op de taart

Schwarzwalder Kirschtorte heb je vast wel 'ns geproefd. En de Schwarzwalder Schinken ken je waarschijnlijk ook. Maar wist je dat in het Zwarte Woud ook Duitslands beste brood wordt gebakken? En dat het bescheiden dorpje Beiersbronn relatief de meeste sterrenrestaurants ter wereld heeft? Ga mee naar het dorp van de sterrenkoks en ervaar het rijke smaakpalet van het Schwarzwald.

Zoek & boekcode: 18436
Zin in deze vakantie?

Schwarzwalder Kirschtorte heb je vast wel 'ns geproefd. En de Schwarzwalder Schinken ken je waarschijnlijk ook. Maar wist je dat in het Zwarte Woud ook Duitslands beste brood wordt gebakken? En dat het bescheiden dorpje Beiersbronn relatief d emeeste sterrenrestaurants ter wereld heeft? Ga mee naar het dorp van de sterrenkoks en ervaar het rijke smaakpalet van het Schwarzwald.

 

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens