Slapen op een eiland voor de kust van de Côte d'Azur

Ile des Embiez - Hotel Helios

Sluit je vakantie eens af met een (paar) nacht(en) op een eiland voor de kust van Six-Fours-les-Plages aan de Côte d'Azur tussen Toulon en Marseille. De boottocht van een kwartiertje naar lle des Embiez waan je je in een paradijselijke wereld.

  • ongerepte natuur en prachtige baaitjes op het eiland
  • luxe hotel aan de jachthaven
  • inclusief retourovertocht van Le Brusc - Ile des Embiez (excl. auto)
Zoek & boekcode: 15153
Vanaf € 73,00
per persoon per arrangement
Deel via:   E-mail   Facebook   Tweet

Welkom op het een van de mooistes plekjes onder de Zuid-Franse zon! Voor de kust van de Côte d'Azur liggen de prachtige eilandjes Iles des Embiez, bij Six-Fours-les-PLages. Helder zeewater, beschermde natuur, heerlijk ruikende pijnbomen, kleine baaitjes met kiezelstrandjes. Op sommige plekken waan je je in een paradijselijk tropisch oord. Op het hoofdeiland is een jachthaven met daar omheen diverse restaurants en bars met gezellige terrassen, een paar winkeltjes en Hotel Helios, een luxe hotel dat aan de jachthaven staat. Hier kun je tot rust komen, op een steenworp afstand van de drukke Côte d'Azur.

Inbegrepen

  • overnachting(en) inclusief ontbijtbuffet
  • 1x retourovertocht Le Brusc - Ile des Embiez (excl. auto)
  • live-tips onderweg (via WhatsApp)

Verblijfsperiode
Je kunt van deze vakantie genieten van 15 april tot en met 14 september 2018. Aankomst en vertrek zijn dagelijks mogelijk met een minimum verblijf van 1 nacht.

Verder reizen
Je kunt deze vakantie goed combineren met een andere prachtige (rond)reis.

Onze vakantiescout vertelt

Een verblijf op dit eiland voor de Côte d'Azur is een bijzondere ervaring. Ontzettend leuk om een rondreis of een andere vakantie af te sluiten.
Joost
Vakantiescout
Vanaf € 73,00
per persoon per arrangement

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn excl. reserverings/dossierkosten € 20 en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt. Eventuele vroegboekkortingen zijn reeds in de prijs verwerkt.

Pharos Voordeel beschikbaar