3 of 4-d Wijnparadijsje in de Elzas - Hotel Relais du Silence Aux Ducs de Lorraine

Ontdek de Elzas in Frankrijk vanuit Hotel Relais du Silence Aux Ducs de Lorraine in Saint-Hippolyte in het hartje van de Elzas. Ideale uitvalsbasis voor uitjes in de Elzas.

Zoek & boekcode: 26140
Vanaf € 173,00
per persoon per 3-daags arrangement
Deel via:   E-mail   Facebook   Tweet

Voor het goede Franse leven hoef je helemaal niet ver te rijden. In de Elzas vindt je alles wat Frankrijk zo aantrekkelijk maakt. Je logeert bijna op de 'El-zasser Wijnroute'. Binnen een half uur rijden vindt je vijf van de mooiste wijndorpen van de Elzas: Turckheim, Eguisheim, Ribeauvillé, Riquewihr en Kaysersberg. Plaatsen die rechtstreeks uit een prentenboek lijken te komen. Je zit ook dicht bij de Munstervallei. Bovendien rijdt je zo naar twee prachtige steden: Colmar (ca. 20 km) en Straatsburg (ca. 60 km).

Eet je graag een lekker stukje kaas bij de wijn? Dat treft, in de Elzas ligt de Munstervallei, beroemd om zijn heerlijke kazen! Ook wie een dagje wil wandelen, zit met dit arrangement uitstekend: het hotel ligt namelijk in de buurt van Parc Naturel Régional des Vosges du Nord en de Ballon d'Alsace. Of maak een mooie autorit over de bergpassen van de Vogezen, beroemd uit de Tour de France. Dit arrangement is geschikt voor alle seizoenen: ook in de winter is de Elzas bijzonder gezellig, met sfeervol verlichte dorpen en feestelijke kerstmarkten.

3 of 4-d wijnparadijsje in de Elzas - Hotel Aux Ducs de Lorraine

Inbegrepen

  • 2 of 3x overnachting in een tweepersoonskamer 'Classic'
  • 2 of 3x ontbijtbuffet
  • 2 of 3x driegangendiner*
  • 1x welkomstdrankje (Muscat/Riesling)
  • 1x routekaart Elzasser wijnroute
  • live-tips onderweg (via WhatsApp)

* Let op: in de periode van 8 tot en met 21 juli is het restaurant gesloten. In deze periode is het driegangendiner dus niet inclusief. De korting hiervoor is in de prijs verwerkt.

Verblijfsperiode
Je kunt van dit arrangement genieten van 29 maart tot en met 19 december 2018. Aankomst en vertrek is dagelijks mogelijk.

Verlengen
Het is mogelijk dit arrangement te verlengen.

Verder reizen
Je kunt deze vakantie goed combineren met een andere prachtige (rond)reis, kijk hiervoor op onze website. Gebruik hiervoor tijdens het boeken het winkelmandje.

Pharos Reizen van ANWB treedt op als bemiddelaar tussen klant en de accommodatieverschaffer.

Vanaf € 173,00
per persoon per 3-daags arrangement

Check & Boek

-
+
-
+
gekozen datum
op aanvraag
beschikbaar
niet beschikbaar

prijzen zijn excl. reserverings/dossierkosten € 20 en kosten Calamiteitenfonds € 2,50. Eventuele acties met kortingscode zijn nog niet verwerkt.

Pharos Voordeel beschikbaar