Het goede leven in Toscane!

6- of 8-daags More Inclusive Hotel Monti

Hotel Monti is een gezellig familiehotel met Toscaanse gastvrijheid in San Baronto, in Noord Toscane. Je verblijft hier in een klein dorp tussen de wijn- en olijfgaarden, op excursie afstand van Pisa, Lucca, Pistoia, Florence en nog veel meer Italiaans schoon.

Zoek & boekcode: 15219
Zin in deze vakantie?

Kom genieten van het goede Italiaanse leven in de heuvels van Toscane! Je logeert op een steenworp van het plaatsje Vinci, waar de beroemde Leonardo da Vinci werd geboren. Het goede leven in Toscane!

Dit is een heerlijke omgeving voor mooie autoritjes, wandelingen en fi etstochten. En vanaf je hotel sta je binnen een uur in prachtige steden als Florence, Pisa, Pistoia en Lucca, met prachtige bouwwerken en kunst en de leukste winkeltjes. Op de vele terrasjes lacht het goede Italiaanse leven je toe.

Je verblijf
Je logeert tussen de wijngaarden bij het dorpje San Baronto. Hotel Monti biedt je Toscaanse gastvrijheid. Het heeft een tuin met zwembad (opening seizoens-/weersafhankelijk) een bar, restaurant en een terras.

Inbegrepen

  • 5 of 7x overnachting met ontbijtbuffet
  • 5 of 7x een driegangenkeuzediner
  • een fles rode wijn en een fles witte wijn van landgoed Fattoria Le Marlaie
  • entree museum Leonardo da Vinci en zijn geboortehuis
  • parkeerplaats
  • ANWB Ontdek Toscane

Verblijfsperiode
Je kunt van dit arrangement genieten van 5 maart tot en met 4 november 2017. Aankomst is uitsluitend mogelijk op zondag voor een verblijf van 5 of 7 nachten.

 

Erratum: in tegenstelling tot wat er in de advertentie vermeld wordt, zijn de kinderkortingen als volgt:

Kidsdeal (bij minimaal 2 volbetalenden op de kamer)

  • kids tot en met 5 jaar mogen gratis mee
  • kids 6 tot en met 12 jaar: 50% korting
  • kids 13 tot en met 17 jaar: 20% korting

De leeftijd op de dag van aankomst is bepalend voor de korting.

Zin in deze vakantie?

Voorboeking

Een voorboeking is een vrijblijvende boeking die je kan maken voordat de vakanties van de desbetreffende periode beschikbaar zijn om te boeken. Zodra de definitieve prijzen door ons berekend zijn, nemen wij contact met je op. Zo ben je dus verzekerd van de beste plek op de beste vakantiebestemmingen.

Uw reis

-
+
-
+

Uw gegevens