Hotelarrangement Nederland

Tijdens een hotelarrangement in Nederland krijg jij namelijk de veelzijdigheid van dit mooie land te zien

Een hotelarrangement in Nederland

Wie op zoek is naar prachtige natuurgebieden en historische dorpen hoeft niet naar het buitenland te gaan. Tijdens een hotelarrangement in Nederland krijg jij namelijk de veelzijdigheid van dit mooie land te zien. Waar je de ene dag een wandeling maakt door prachtige bloemenvelden, trotseer je de volgende dag de weelderige bossen die Nederland rijk is. Bij iedere bocht lijkt je omgeving weer volledig te veranderen, waardoor deze actieve vakantie geen moment verveelt. Iedere nacht verblijf je in een ander hotel, zodat je tijdens de reis meerdere dorpen en regio's van Nederland ontdekt. Aan het einde van een hotelarrangement in Nederland heb je dit land dus als geen ander leren kennen.

Bekijk onze hotelarrangementen Nederland

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven

Geniet van de uitgestrekte weilanden en het water in het groene Nederland

Rust, natuur en gastvrijheid

Stille bossen die helemaal ongerept lijken te zijn, uitgestrekte weilanden waar je kilometers voor je uit kunt kijken of lange dijken die je langs kalme wateren voeren: je vindt het in Nederland allemaal. Een hotelarrangement in Nederland is de ideale manier om van de veelzijdige natuur te genieten. Vanuit jouw hotel bewandel je de ene dag robuuste paden die door niemandsland lijken te lopen, terwijl je de volgende dag oog in oog staat met de rijke dierenwereld van Nederland. Dankzij deze veelzijdigheid verveel je je geen moment en leer je de vele natuurgebieden van dit land op een andere wijze kennen. Zo ontdek je de unieke natuur van de Hondsrug, wandel je door het wonderlijke Balloërveld met talloze bloemen en geniet je van de vele bossen en weilanden die Nederland rijk is.

In contact met de lokale cultuur

Niet alleen de natuur van Nederland is veelzijdig, ook ieder dorp en iedere streek heeft zo zijn eigen cultuur. Je leert ze allemaal kennen wanneer je een hotelarrangement in Nederland boekt, want jouw vakantie voert je langs talloze pittoreske dorpjes in het Hollandse landschap. Eet bijvoorbeeld een hapje in een van de knusse restaurants die enkele authentieke streekgerechten serveren. Deze worden allemaal vers bereid met lokale producten, zodat je de pure smaken van Nederland proeft. Breng vooral ook een bezoek aan historische panden in schilderachtige dorpen zoals Orvelte en Borger. Zo duik je in de rijke geschiedenis van Nederland en leer je hoe deze bijzondere dorpen tot stand zijn gekomen.

Ervaar de ongestoorde rust tijdens een hotelarrangement in Nederland

Na een dag vol uitdagende wandelingen en prachtige fietstochten door de natuur is het tijd om bij te komen in je hotel. Tijdens een hotelarrangement in Nederland verblijf je in verschillende kleinschalige hotels, zodat je zelfs in de avonden van ongestoorde rust geniet. Eet een hapje mee in het restaurant van het hotel of geniet van een goed boek in de weelderige tuin. Aan het eind van de avond wacht een comfortabel en warm bed op je, zodat je de volgende dag weer met hernieuwde energie kunt beginnen. Gedurende een hotelarrangement in Nederland trek je van het ene naar het andere hotel. Zo leer je niet alleen de veelzijdige natuur kennen, maar ontdek je ook de gastvrijheid van iedere regio die jij bezoekt.