Pharos Reizen Groups & Incentives

Welkom bij Groups & Incentives

Groepsreizen met je eigen gezelschap

Van een jubileumreis, bedrijfsuitje met je personeel of zakenrelaties, themareis, studiereis tot een reis met vrienden, familie en vereniging, stel je eigen reis samen met Groups & Incentives naar de mooiste bestemmingen en unieke locaties, zowel binnen als buiten Europa. Altijd met de juiste verhouding tussen actief, cultuur en ontspanning en met oog voor duurzaamheid en detail.

Interesse? Neem contact op met Groups & Incentives via 0252 - 66 00 02 of stuur een e-mail naar incentives@fox.nl

Waarom kiezen voor Groups en Incentives?

 • Groepsreizen op maat vanaf 8 personen met je eigen reisgezelschap
 • Al meer dan 20 jaar expert in het organiseren van comfortabele groepsrondreizen
 • Een ervaren team dat zich inleeft in jouw wensen, eisen en ideeën
 • Wij organiseren onvergetelijke reizen voor de beste deals

Hoe gaan wij te werk?

Niets minder dan perfectie. Dat is ons streven bij het samenstellen en uitvoeren van een reis op maat, waar nog lang over wordt nagepraat. Dit is een zeer bewerkelijk proces en vereist specialisme.

 • Een ervaren team dat zich inleeft in jouw wensen en ideeën
 • Altijd op zoek naar iets (verrassends), unieks en met oog voor detail
 • Wij zijn altijd goed bereikbaar en communiceren via korte en persoonlijke lijnen
 • Zowel binnen als buiten Europa beschikken we over een uitgebreid netwerk van betrouwbare lokale vertegenwoordigers
 • Op verzoek informeren wij je voorafgaand aan de reis in ons ANWB Reizen theater in Hoofddorp op ontspannen wijze en vol inspiratie

Wij laten we je graag al het moois zien dat de wereld ons biedt. Vertrouwd, zorgeloos, comfortabel en met plezier op vakantie gaan, daar staan wij voor. Je bent bij ons aan het juiste adres

Reizen op maat voor families en vriendengroepen

Vanaf 8 personen verzorgen wij voor je eigen reisgezelschap de gewenste reis op maat. Je kunt dus met een groep vrienden, familie of bekenden in je eigen reistempo een zelf samengestelde reisroute volgen, ook per vliegtuig of bus.

 • Heb je een jubileumjaar te vieren of wil je samen met je kinderen en kleinkinderen die ene droomreis maken, uitsluitend met je eigen reisgezelschap?
 • Heb je vaker met Pharos gereisd en wil je nu een rondreis maken volledig op je reisgezelschap afgestemd en met aanpassingen?
 • Wil je samen met je vrienden op ‘survival’, samen grenzen verleggen en volop avontuur outdoor activiteiten?

Dat allemaal is mogelijk, wij verzorgen graag jouw droomreis, geheel naar eigen wens, reistempo en met volop flexibiliteit.

Op reis met je bedrijf

Proosten op een jubileum, samen successen vieren tijdens een incentivereis, het teamgevoel versterken tijdens een bedrijfsuitje in het buitenland, of op een bijzondere locatie tijdens een ondernemersreis de banden met zakelijke relaties aanhalen? Er zijn genoeg redenen om een eigen reis samen te stellen met je bedrijf zowel binnen als buiten Europa.

Zo’n reis moet perfect zijn afgestemd op je bedrijfsdoelstellingen en uiteraard passen binnen het beschikbare budget. Wij luisteren naar je wensen, denken aan de details en zijn graag je partner als je op zoek bent naar een unieke bedrijfsreis met je eigen reisgezelschap. Wij denken graag met je mee om een onvergetelijke reis samen te stellen met verrassende en originele momenten. Nét even anders dan andere reizen.

Reizen met je vereniging

Ben je op zoek naar een jubileumreis, themareis, sportreis, verenigingsuitje, studiereis, concertreis, koorreis, verenigingsreis of lustrumreis met jouw eigen reisgezelschap en geheel naar eigen wens?

Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van groepsreizen op maat, inspireren wij je graag bij het samenstellen van jouw eigen reis op maat. Uniek, verassend en nét even anders dan andere reizen. Wij bieden de meest uiteenlopende reizen en uitjes voor eigen reisgezelschappen vanaf 8 personen, die optimaal aansluiten bij jouw wensen en budget.

Zij gingen je voor...

Jaarlijks organiseren we voor een plaatselijke Rotaryclub een reis met volop cultuur en unieke activiteiten. Het afgelopen jaar zijn we naar Athene geweest: ‘Een bijzonder geslaagde uitstap met een gevarieerd programma, waaronder een fietstour dwars door Athene. We hebben genoten van heerlijk eten in een typisch Grieks restaurant in een rooftop bar met uitzicht op de Akropolis.

Personeelsvereniging Zuyderland ging afgelopen jaar met wel 90 personeelsleden op rondreis door Sri Lanka. Van koningssteden die getuigen van een rijk cultureel verleden en nationale parken waar je zelfs olifanten spot tot groene hooglanden met theeplantages en uitgestrekte stranden. Iedereen was het er volmondig over eens, dit was een rondreis vol memorabele hoogtepunten.

De vereniging Reizen voor de Vrouw met Aandacht voor Jou organiseert verre reizen speciaal voor vrouwen. Angeline Beukema toe Water: “We hebben zowel de hoogtepunten van deze landen als projecten bezocht, waar vrouwen en/of kinderen in hun kracht worden gezet. Het was een reis op maat met een gouden randje, waarbij goed naar onze wensen is geluisterd.

De Vrienden van Blijdorp gingen op een bijzondere jubileumreis naar Kuala Lumpur, Borneo en Singapore. Hr. P. Biesma: “Het was een prachtige reis die geheel aan mijn verwachtingen voldeed. Een op maat reis zonder herkansing. Zo hebben we intens genoten van de orang-oetans in het Semenggoh Wildlife Centre.”

Afgelopen jaar hebben we met onze vriendenclub een geweldige outdoor week beleefd in België. Vanaf de prachtig gelegen camping aan de rivier de Ourthe deden we tal van leuke activiteiten. Alles was perfect geregeld met o.a. rotsklimmen, abseilen, boogschieten, vlotbouwen en een bivak in een boomhut. Lekker sportief en dichtbij.

We maakten kennis met prachtige steden, zoals Straatsburg, Mulhouse, Colmar, Eguisheim en Riquewir. Naast bijzondere restaurants hebben we wijnhuizen bezocht heerlijke wijnen geproefd. Aanrader is Straatsburg, een bezoek zeker waard! Blijf er een paar dagen, want het is een verrukkelijke stad om te verkennen.

Wij stellen ons team graag aan je voor

Angélique Edeling
Accountmanager Groups & Incentives

Reizen is mijn passie! Al 15 jaar werk ik bij ANWB Reizen in verschillende functies en heb ik fantastische reizen mogen maken, zowel voor werk als privé, zowel naar verre bestemmingen als dichter bij huis. Mooie reizen maken is geweldig, maar je ervaringen delen met anderen is soms net zo fantastisch! Wat is er dan mooier om van je passie je werk te maken?!

Afgelopen 5 jaar houd ik me binnen ANWB Reizen bezig met het organiseren van groepsreizen op maat. Wat ik het leukste vind? Het organiseren, de veelzijdigheid van onze bestemmingen en projecten, het persoonlijke contact met klanten, het team en vooral de positieve reacties van blije klanten. Daar doen we het voor! Samen met de klant een onvergetelijke reis samenstellen, mensen de wereld laten zien, proeven en vooral beleven en nét dat beetje extra doen voor een waardevolle herinnering!

Berty Beukema
Accountmanager Groups & Incentives

Ik heb een brede ervaring in het toerisme. De laatste 15 jaar ben ik bezig met mijn passie: het organiseren van groepsreizen op maat voor een eigen gezelschap. Daarin vind ik het contact met de klant heel belangrijk en waardevol. In iedere groep zit altijd een grote diversiteit aan wensen. Daar zoek ik balans in.

Ik vind het fantastisch om bezig te zijn met de vele details die daarbij komen kijken. Het is een uitdaging om van elke reis iets heel bijzonders te maken en om net iets meer te geven dan de klant verwacht. Ik ben niet eerder tevreden dan als de klant achteraf zegt: dat was een ervaring voor het leven!