De mooiste all inclusive landen

De All Inclusive toppers van Pharos Reizen

De mooiste all inclusive landen in Europa!

All inclusive op vakantie in Europa. Er zijn maar weinig vakanties die zó relaxed zijn. Er zitten ook veel voordelen aan een all inclusive-vakantie: je weet vooraf wat de volledige vakantie kost, je geniet van vele lekkere hapjes en drankjes en er zijn talloze activiteiten en faciliteiten inbegrepen. Uniek aan de all inclusive-vakanties bij Pharos Reizen van ANWB:

  1. hoge kinderkortingen, vaak mogen de kinderen zelfs gratis mee
  2. veel inbegrepen, op z’n minst halfpension plus verrassende buitenactiviteiten
  3. een bijzonder groot aanbod, vooral in Duitsland en Oostenrijk

Jij profiteert van alle gemakken tijdens een all inclusive-vakantie. Toch kunnen we het ons voorstellen dat het lastig is om te bepalen in welk land jij wil genieten van je vakantie. Laat je daarom inspireren door onze top 3 mooiste all inclusive-landen in Europa!

3. All inclusive genieten in Italië

Op zoek naar ‘la dolce vita’ in het warme zuiden van Europa? Kom genieten van een compleet verzorgde all inclusive-vakantie in Italië. Het zonnige zuiden is een paradijs voor ware genieters. Je hoeft echt niet de halve wereld over voor witte stranden, lekkere cocktails, glooiende heuvels en bijzondere steden. Wat dacht je van een dag in ‘de stad van het water’: Venetië? Of het schilderachtige berglandschap aan het Gardameer? Of breng een bezoekje aan historisch ‘openluchtmuseum’ Rome.

Tijdens je all inclusive-vakantie in Italië wordt je rijkelijk verwend met kunst, cultuur, wonderschone natuur en natúúrlijk de Italiaanse gastronomie. Kortom, als je all inclusive naar Italië op vakantie gaat, ben je verzekerd van een onbezorgde tijd.

2. Duitsland: all inclusive-vakantie bij de buren

Denk je aan een heerlijk verzorgde all inclusive-vakantie, dan denk je misschien niet direct aan onze Oosterburen. Toch biedt Duitsland een grote variatie aan all inclusive-vakanties. Ervaar de luxe en comfort van het hotel en de vrijheid om te gaan en staan waar je wil. Lekker slenteren door mooie steden als Berlijn en Keulen? Klinkt als een plan! Op zoek naar avontuur tussen de glooiende heuvels en dichte wouden? Zeker weten! Op zoek naar avontuur tussen alle rust? Tijdens een dag in film- en attractiepark  Phantasialand (dichtbij Keulen) ervaar je het beste van beide werelden!

Tijdens je all inclusive-vakantie in Duitsland ben je van alle gemakken voorzien, want eten en drinken zijn inbegrepen! En een extra voordeel is dat je niet ver hoeft te rijden voor een compleet verzorgde en comfortabele all inclusive-vakantie!

Nóg meer all inclusive-landen

Wist je trouwens dat Pharos Reizen meer all inclusive- en more inclusive-vakanties aanbiedt? Denk bijvoorbeeld aan Zwitserland, het land van de gevarieerde Alpenflora. Of Kroatië, het land met een kustlijn van bijna 1800 kilometer langs de Adriatische Zee. Genieten van een all inclusive-vakantie kan bij Pharos Reizen zelfs in Slovenië!

Onze all inclusive vakanties

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven