Mini vakantie in Europa

mini-vakantie-of-korte-vakantie-in-europa.jpg

Een mini vakantie, weekendje weg of korte vakantie

Een weekend weg kan al snel voelen als een mini vakantie. Of je nu een lang weekend weggaat, een korte vakantie neemt of juist op vakantie dichtbij gaat: wij hebben het juiste aanbod voor een heerlijke mini vakantie! Een mini-vakantie bij Pharos Reizen bestaat vanaf 4 tot 7 dagen weg. Ook met een weekend weg of een lang weekend weg zijn er veel mogelijkheden.

We hebben zelfs mini vakanties die je cadeau kunt doen. Wat dacht je van een korte vakantie in België of Duitsland? Of boek een nachtje weg in een luxe hotel, geniet tijdens een lang weekend weg in bourgondisch Mechelen of geniet van een mini vakantie in combinatie met een pretpark. Ook korte vakanties dichtbij boek je dus bij Pharos Reizen van ANWB. En voordelig: want bij veel korte vakanties, krijg je gratis extra’s!

Mini-vakantie-weekend-weg.jpg

Mini vakantie: voordelig weekendje weg

Een mini vakantie is heel goed voor je vitamine D. Of zullen we vitamine Zee zeggen? Lekker langs het strand wandelen tijdens een korte vakantie kan namelijk heel prima! Je hebt met een mini vakantie echt het gevoel dat je er helemaal tussenuit bent. Zo’n mini vakantie voelt bijna aan als een grote vakantie. Maar dan met het voordeel dat je met een korte vakantie extra flexibel bent. Je hoeft echt niet alle agenda’s op de kop te gooien om een weekendje weg of op stedentrip te gaan. Een mini vakantie heeft dus een groot extra voordeel.

Nog een voordeel van een mini vakantie, is dat het lekker goedkoop is. Weekendje weg? Voor 200 euro al! Nacht weg naar het strand? Al vanaf 2 dagen! Even helemaal zen met een mini vakantie? Variërend van een all inclusive tot een hotelarrangement met een passende prijs. Boek dus voor een kleine prijs met veel ontspanning een mini vakantie bij Pharos Reizen!

Mini-vakantie-stedentrip.jpg

Korte vakantie = zoveel mogelijk plezier!

Met een mini vakantie wil je je tijd natuurlijk zo efficiënt mogelijk besteden, dat snappen wij maar al te goed. Daarom ondersteunen wij je graag tijdens een korte vakantie met arrangementen waar je blij van wordt! Of je nu naar Duitsland, België of Luxemburg gaat: bij ons vind je altijd de beste mini vakanties voor het beste vakantiegevoel. Lees hieronder de korte vakanties in combinatie met de leukste uitjes op bestemming.

Van biertjes drinken in Gent tot strandwandelingen in Oostende. En wat dacht je van smullen in het Zwarte Woud in Duitsland? Of samen met je kinderen Berlijn ontdekken? Of misschien wil je wel de eeuwenoude studentenstad Leuven ontdekken? Wij hebben niet alleen de mooiste korte vakanties, maar ook de fijnste mini vakanties voor jou en je gezin!

mini-vakantie-weekend-weg-stedentrip.jpg

Op stedentrip met de kinderen als mini vakantie?

Heb je tijdens je mini vakantie meer zin in een stedentrip met kinderen? Ook dat kan bij ons. We helpen je graag bij het maken van de mooiste herinneringen. Wist je trouwens dat de leukste bezienswaardigheden te vinden zijn tijdens je stedentrip in de kleinste steegjes en straatjes? Durf vooral eens links- of rechtsaf te slaan. Ontdek tijdens ons ‘Spionnen in Berlijn’-arrangement Berlijn zoals je de stad nog nooit zag! Of voor een avontuurlijke gezinsvakantie dichtbij huis ga je natuurlijk naar het Sauerland met een zeer uitgebreid activiteitenprogramma van het ANWB-animatieteam. Wat dacht je trouwens van het vader-zoon arrangement in Stuttgart? Met onze mini vakantie ‘Duitsland Autoland’ ga je samen met je zoon (of dochter) op zoek naar de mooiste autogeheimen van Duitsland!

mini-vakantie-fietsvakantie.jpg

Een korte vakantie dichtbij huis: fietsvakanties!

Ook voor een fietsvakantie dichtbij huis zit je bij ons goed. Wij hebben een groot assortiment mini vakanties op de fiets in Nederland, België en Duitsland. Door middel van een mini vakantie ontdek je de mooiste plekjes en kun je er nog lekker relaxen ook. Een korte fietsvakantie door Hollandse Glorie bijvoorbeeld. Via de Veluwe fiets je langs de leukste vissersdorpjes, de mooiste vestingsteden, oude VOC-havens en Hanzesteden. Of ben je voor ‘Den duvel niet bang’? Dan klinkt een mini vakantie langs fiere middeleeuwse steden in België niet slecht! Liever naar de oosterburen? Het is heerlijk 'radeln' langs de Moezel. Hier genieten alle zintuigen met volle teugen tijdens je mini vakantie! De route voert langs wijnheuvels, gemoedelijke wijndorpjes en meer dan 2000 jaar geschiedenis. Jij wist vast niet dat een korte vakantie op de fiets zó veelzijdig kon zijn!

Een mini vakantie, lang weekend of korte vakantie

Wat je ook wil doen tijdens je mini vakantie of korte vakantie in Europa: er is genoeg keus voor iedereen! Van stedentrip tot een weekend weg en van luxe hotelovernachtingen tot avontuurlijke fietsvakanties in Duitsland, België of Nederland. Voor een mini vakantie ben je dus helemaal aan het juiste adres bij Pharos Reizen van ANWB!

Onze tips voor een mini vakantie

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven