Zomervakantie boeken met de kinderen

zomervakantie-boeken-met-de-kinderen-header.jpg

Zomervakantie boeken? Eerst nog wat tips voor de kids!

Je wil graag met de kinderen op vakantie in Europa, maar waar begin je? Europa heeft zoveel mooie landen, bijzondere streken en prachtige steden dat we begrijpen dat het lastig is om een keuze te maken voor dit jaar. Daarom geven we je graag wat extra tips. Wat dacht je van avontuurlijk Zweden? Of gezellig Zuid-Tirol? Bekijk hieronder onze tips, zodat je snel je vakantie kunt boeken met de kinderen naar een mooie bestemming in Europa!

frankrijk-1.jpg

Viva la France!

Een vakantie boeken doe je natuurlijk niet zomaar. Je zoekt voordat je een vakantie gaat boeken goed uit of de omgeving mooi is, of de kinderen zich kunnen vermaken en of er veel te doen is om de omgeving. En als het even kan, is het leuk als de kinderen er ook iets van kunnen leren. Dat klinkt als… Frankrijk! Frankrijk is relatief dichtbij - of je het nu in één dag rijdt of in 2 dagen met een tussenstop in een overnachtingshotel – gegarandeerd dat de kinderen zich hier vermaken! Kom je logeren bij de ridders en overnacht je in een echte boomhut? Of ga je liever op zoek naar de mooiste highlights van Frankrijk?

Dit zijn onze beste tips voor een vakantie met kinderen in Frankrijk:

  1. » Welkom bij de ridders
  2. » Frankrijk in een notendop
  3. » Van Côte to Coast
zweden-2.jpg

Zweden: van sneeuwschoen tot niets doen

Een vakantie boeken voor het hele gezin met avontuur én natuur? De ongerepte natuur van Zweden nodigt je uit voor allebei. Versla het woeste water in je kajak of ervaar de stilte tijdens het spotten van wilde dieren. Zweden is in elk seizoen prachtig: in de winter ski je met het grootste gemak van de mooiste berg af. Of hou je liever een sneeuwballengevecht? Niet alleen in de winter, maar ook zeker in de zomer is Zweden prachtig. Heerlijk buiten zitten en barbecueën in de eeuwige stilte. En terwijl de avondzon valt, spot je samen met de kinderen prachtige eland. Wanneer je je vakantie naar Zweden met de kinderen ook boekt: het wordt een onvergetelijke vakantie!

Dit zijn onze beste tips voor een vakantie met kinderen in Zweden:

  1. Scandinavië in een notendop
  2. In de ban van fjorden, bergen en meren
  3. Zweden in een Notendop
zuid-tirol---rondreizen-in-een-notendop.jpg

Made in Italy

Viva Italia! Boek jij je zomervakantie met de kinderen dit jaar naar dit prachtige Zuid-Europese land? Onze autovakanties en rondreizen in Italië brengen je de mooiste ervaringen. Bezoek bijvoorbeeld de bekende toren van Pisa, maak een tussenstop voor een bruschetta in de culinaire stad Bologna of maak een gondeltocht in Venetië. Met de kinderen naar Italië wordt niet alleen bijzonder interessant door alle historie, maar ook zó lekker! Wat dacht je van overheerlijke ‘gelati’ of de beste pasta’s? Voor papa en mama zijn er de heerlijke wijnen uit Toscane, Puglia en Piëmonte. Met een geboekte vakantie van Pharos Reizen beleef je een vakantie nét even iets anders en brengt je plekken die je anders nooit zou zien.

Dit zijn onze beste tips voor een vakantie met kinderen in Italië:

  1. Babygiro d'Italia 
  2. Italiaans kwartet met kids 
  3. Dappere daden in de Italiaanse Alpen!

Onze tips

Bij Pharos Reizen kan je zoveel meer beleven